Live acumObservator de weekend
Prime Time 20:00iUmor

VIDEO! Mihai Morar: "Antena 2 a fost surghiunita, niciodata n-am vazut asa ceva"

Mihai Morar a luat si el cuvantul in cazul eliminarii postului Antena 2 de catre operatorul de cablu RCS-RDS. El a facut un apel in fata telespectatorilor emisiunii "Rai da´ Buni" de la Antena 2, in care i-a sfatuit sa lupte pentru propria libertate de exprimare.

Mihai Morar a luat si el cuvantul in cazul eliminarii postului Antena 2 de catre operatorul de cablu RCS-RDS. El a facut un apel in fata telespectatorilor emisiunii "Rai da' Buni" de la Antena 2, in care i-a sfatuit sa lupte pentru propria libertate de exprimare.Regretul prezentatorului "Rai da' Buni" vine din faptul ca meseria pe care el o credea "cea mai libera din lume" a fost, in mod socant, ingradita. "Antena 2 a fost surghiunita, a fost pur si simplu eliminata de pe reteaua unui operator de cablu", a spus Mihai Morar, clasificand aceasta decizie drept "un grav atac la libertatea de exprimare".

Mihai Morar a fost de parere ca televizunea Antena 2 nu a avut cum sa deranjeze pe cineva. "De cand ne-am infiintat am facut doar lucruri pozitive, nu am vorbit despre morti dupa ani de zile in care n-am vorbit despre personajele respective cand erau in viata, nu vorbim despre crime."

"Daca operatorul vostru de cablu nu doreste introducerea Antenei 2, aveti libertatea sa va mutati la orice alt operator", i-a sfatuit Mihai Morar pe telespectatori, spunand ca numai ei au libertatea de decizie. "Daca mai exista o oaza unde se face divertisment curat in Romania, atunci aceasta este Antena 2", a mai spus prezentatorul despre televiziunea al carei buget anual este "cat o emisiune mare de la alta televiziune", dar care "se regaseste pe tronsonul de seara in top zece televiziuni din Romania".


Recomandari