Live acumObservator 16 Weekend
Prime Time 20:00Te cunosc de undeva!

VIDEO! Silviu Prigoana: "Traiesc din salariul lu´ nevasta-mea!"

Invitat la "Agentul VIP" de la Antena 2, Silviu Prigoana a dezvaluit cine castiga cei mai multi bani in familie.

Invitat la "Agentul VIP" de la Antena 2, Silviu Prigoana a dezvaluit cine castiga cei mai multi bani in familie.

Intrebat de Cristi Brancu daca mai detine compania de salubritate, Silviu Prigoana a spus ca a vandut-o acum sase luni. Firma nu mai aducea profit, "avea si datorii, am vandut-o cu totul", a spus el.

"Traiesc din salariul lu' nevasta-mea", a declarat Silviu Prigoana, adaugand ca activitatea Adrianei Bahmuteanu in televiziune e "foarte profitabila".

El a facut publice si salariile din familia Prigoana: "Ea are vreo 2500 de euro net pe luna, eu am 750 la Parlament." "Crezi ca mai stateam cu ea daca nu ma intretinea?" a mai spus Silviu Prigoana.

El a comentat si scandalul cu vrajitoarele si Oana Zavoranu. "Am studiat cazul si in Parlament si am ajuns la concluzia ca vrajitoarele au doua clase, iar cei pacaliti de vrajitoare au doua facultati", a spus Silviu Prigoana, adaugand ca cine are incredere in forte oculte "are probleme psihice".

Silviu Prigoana a explicat in emisiune si strategia de marketing din spatele divorturilor dintre el si Adriana Bahmuteanu: "Eu cu Adriana am facut o parte de marketing de piata pentru promovarea trusturilor media. Mergea treaba prost la amandoi si am gasit un vector de promovare foarte simplu."

Recomandari