Liderul site-urilor de divertisment: A1.ro, pe primul loc în topul preferințelor românilor!

 

La internet ne zboară primul gând şi atunci când vrem să aflăm ceva sau când lucrăm, dar şi când vrem să ne relaxăm puţin. 

În 2015, www.a1.ro și-a consolidat poziția de lider al site-urilor de divertisment din România și a bătut cu 9 - 3 principalul concurent din categorie, www.protv.ro, în cele 12 luni ale anului 2015, conform datelor publicate de SATI, departamentul de internet al Biroului Român de Audit Transmedia, ianuarie 2016.

Anul trecut a marcat un record de trafic pentru www.a1.ro care a înregistrat peste 9.5 milioane de unici, pe toate categoriile, în luna martie. Mai mult, într-o piață mobile în creștere, www.a1.ro a fost primul site din România care a atins peste 7 milioane de unici din traficul de pe tablete și mobil în martie, cu 8 luni înaintea oricărui alt site local.

În contextul în care a1.ro a fost liderul site-urilor de divertisment din România în 2015, iar pentru că dumneavoastră ați fost alături de noi, în numele întregii echipe, vă mulțumim!

Iar Cătălin Oprișan, redactor-șef A1.ro, pe care îl puteți vedea și la emisiunea "Neatza cu Răzvan și Dani", a dat din casă. 

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
PREMIUM

Mai multe