Actorii s-au întors la repetiții pentru continuarea iSerialului "Când mama nu-i acasă"! Carmen Tănase: “Am revenit în familia mea”

 
+5 click pentru
galerie

După o pauză binemeritată, actorii și membrii echipei de producție au reluat, la începutul acestei săptămâni, repetițiile pentru iSerialul “Când mama nu-i acasă”, produs de Ruxandra Ion. Ei au îmbinat utilul cu plăcutul, nerăbdători să dea viață unui proiect unic în România și plin de surprize pentru fani.

Râsete și multă voie bună, așa se poate descrie, pe scurt, prima zi de repetiții pentru continuarea iSerialului “Când mama nu-i acasă”. Actorii și membrii echipei de producție au revenit pe platoul de filmare pentru a duce mai departe povestea începută, în această primăvară, la Happy Channel.  

Ne-am întors la repetiții. A fost o vacanță scurtă, dar am apucat să ne încărcăm bateriile pentru o perioadă plină, grea și frumoasă, care urmează. Este continuarea teaserului pe care l-am făcut prin iSerialul <<Când mama nu-i acasă>>, aceeași poveste, mai multe personaje, mai multe conflicte, mult mai multe povești de familie și nu numai. Un proiect care va fi, bineînțeles, la Happy Channel, cu episoade mult mai lungi.”, anunță Vlad Gherman, plin de entuziasm.

În prima zi de repetiții, actorii din distribuția iSerialului au avut șansa să interacționeze și să vadă cum vor evolua personajele lor în continuarea primului serial, din România, filmat integral cu telefonul mobil.

Am revenit în familia mea, de care mi-a fost dor și de care o să-mi fie toată viața dor. Abia aștept să începem un nou proiect. Este foarte bun, l-am citit în vacanță, așteptăm să vă uitați și să vă placă, altfel aveți de-a face cu <<buni>>.” , glumește Carmen Tănase.

 “Ne-am reunit aproape toată gașca, repetăm, citim scenariile. Mă bucur să-mi revăd colegii după atâta timp! Fanii ar trebuie să se aștepte la o poveste foarte frumoasă, îmi place foarte mult, cred că o să le placă și lor!”, mărturisește Doinița Oancea.

Nu au lipsit nici momentele de umor, declanșate de replicile spumoase ale personajelor din iSerial. “Ce pot să observ este buna-dispoziția pe care a avut-o toată lumea, inclusiv eu, pentru că echipa pe care o formăm are vechime și suntem o echipă destul de sudată și de unită, iar lucrul ăsta mi-a plăcut foarte mult și nu pot decât să mă bucur!”, spune Augustin Viziru.

Produs de Ruxandra Ion, cu un scenariu semnat de Simona Macovei, în regia lui Radu Grigore, iSerialul “Când mama nu-i acasă” pregătește mari surprize fanilor pentru această toamnă. “Să se aștepte să râdă foarte mult pentru că, încă de la prima repetitie, ne-am distrat destul de tare și cred că toți am progresat foarte mult. O să fie altceva decât ce a fost până acum!”, a adăugat Augustin.

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
PREMIUM

Mai multe