Ai ratat super concertul Carla's Dreams de la Arenele Romane? Cel mai spectaculos eveniment al anului se vede la Antena 1!

 
+2 click pentru
galerie

Luna trecut, în mai, Carla’s Dreams şi-a lansat noul album “Antiexemplu”, într-un show live, exploziv, la Arenele Romane, la care au luat parte câteva mii de oameni. Fanii au putut asculta hit-urile deja cunoscute, dar şi câteva piese în premieră. 

Ideea e următoarea: dacă ați ratat mega concertul, Antena 1 vă oferă șansa să-l vedeți, cap-coadă! Vineri, 30 iunie, începând cu ora 23:30, Antena 1 difuzează spectacolul de la Arenele Romane.

"Vă mulţumim mult! Nu eram aici fără voi! V-am cuprins!", a fost mesajul solistului de la Carla's Dreams, după concert, într-o postare de pe pagina oficială de Facebook a trupei.

Fanii au fost mai mult decât încântaţi de prestaţia simpaticilor moldoveni. "Ne-ați cuprins ”Până la sânge” cu ”Acele” voastre care ne-au făcut să ne simțim precum ”Eroina” dintr-un film. Ne-ați făcut ”Inima” să cânte și totodată să ne ”Bucurăm în ciuda lor” pentru că fiecare în parte suntem un ”Antiexemplu”.

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
PREMIUM

Mai multe