Live acumNunta cu scantei (r)
Prime Time 20:00Poftiţi pe la noi: Poftiţi la munca

Alina Pușcaș, amintiri din copilărie de Crăciun

Alina Pușcaș, actrița din „Fructul oprit” și frumoasa prezentatoare a emisiunii „Te cunosc de undeva!”, este invitata emisiunii „CulTOUR”, care se va difuza astăzi de la 17.30 la Happy Channel. Într-o ediție de sărbătoare, ea vorbește despre cele mai frumoase momente de Crăciun, dar și despre cum obișnuiește să petreacă în această perioadă a anului.

Alina Pușcaș, actrița din „Fructul oprit” și frumoasa prezentatoare a emisiunii „Te cunosc de undeva!”, este invitata emisiunii „CulTOUR”, care se va difuza astăzi de la 17.30 la Happy Channel. Într-o ediție de sărbătoare, ea vorbește despre cele mai frumoase momente de Crăciun, dar și despre cum obișnuiește să petreacă în această perioadă a anului.

„Toate amintirile frumoase de Crăciun din copilărie sunt legate de colindat. Eram, de obicei, la bunici și făceam o gașcă destul de mare de copii, iar apoi mergeam la colindat, pe la vecini. Era frumos oriunde mergeam, până la final câștigam mult”, a povestit Alina Pușcaș.

Îndrăgita actriță și prezentatoare a vorbit și despre o mare pasiune, care a luat naștere în urmă cu aproape patru ani. „Am ajuns să schiez cot la cot cu Mihai, el schiază de 15-16 ani, și mă bucur foarte mult! Mi se pare că, în fiecare an, sunt și mai motivată să schiez și mai bine, și mai bine!”, a spus Alina la „CulTOUR”, emisiunea prezentată de Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman.

Telespectatorii pot urmări interviul integral, astăzi, de la ora 17.30, la Happy Channel.