Alina Pușcaș, amintiri din copilărie de Crăciun

 
+3 click pentru
galerie

 Alina Pușcaș, actrița din „Fructul oprit” și frumoasa prezentatoare a emisiunii „Te cunosc de undeva!”, este invitata emisiunii „CulTOUR”, care se va difuza astăzi de la 17.30 la Happy Channel. Într-o ediție de sărbătoare, ea vorbește despre cele mai frumoase momente de Crăciun, dar și despre cum obișnuiește să petreacă în această perioadă a anului.

„Toate amintirile frumoase de Crăciun din copilărie sunt legate de colindat. Eram, de obicei, la bunici și făceam o gașcă destul de mare de copii, iar apoi mergeam la colindat, pe la vecini. Era frumos oriunde mergeam, până la final câștigam mult”, a povestit Alina Pușcaș. 

Îndrăgita actriță și prezentatoare a vorbit și despre o mare pasiune, care a luat naștere în urmă cu aproape patru ani. „Am ajuns să schiez cot la cot cu Mihai, el schiază de 15-16 ani, și mă bucur foarte mult! Mi se pare că, în fiecare an, sunt și mai motivată să schiez și mai bine, și mai bine!”, a spus Alina la „CulTOUR”, emisiunea prezentată de Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman.

Telespectatorii pot urmări interviul integral, astăzi, de la ora 17.30, la Happy Channel.facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
10 ANI FĂRĂ MICHAEL JACKSON

vezi mai multe