Live acumPoftiţi pe la noi: Poftiţi la Nea Marin! (r)
Prime Time 20:00Poftiţi pe la noi: Poftiţi la Nea Marin!

Antena 1 împlinește 26 de ani. ”La mulți ani”, urarea tradițională, înlocuită de ”Ajut eu”! Cum te poți implica chiar și tu

Astăzi, când Antena 1 împlineşte 26 de ani, vă aşteptăm cu o ediţie specială, de sărbătoare, găzduită de Alessandra Stoicescu. Echipa Antena 1 şi Fundaţia Mereu Aproape vor fi alături de eroii campaniei, dar şi de mulţi alţi invitaţi surpriză.Este mai mult decât o aniversare, este împlinirea promisiunii Mereu cu Tine. Şi vă invităm să fiţi alături de noi.

În loc de LA MULTI ANI,de astăzi spunem împreună AJUT EU! La 26 de ani de la prima emisie, Antena 1 sărbătoreşte altfel. Împlinind dorinţe, alături de voi. Fie că aveţi un vis, fie că vreţi să ajutaţi pe cineva, AJUTUEU.RO este platforma unde dorinţele se transformă în realitate.

Alessandra Stoicescu şi vedetele Antena 1 vor da startul campaniei Ajut Eu, într-o ediţie specială transmisă în direct, de la ora 16.45. Prima gală vă aşteaptă cu momente emoţionante. Îi veţi cunoaşte pe primii eroi ai campaniei noastre - Alexandra, Mihai, Jenica, Rose Marie, Alexandru si echipa Herotech.

Oricine vrea să ajute se poate implica. Mecanismul este simplu. Intraţi pe AJUTEU.RO si alegeţi o dorinţă de îndeplinit.

Fanatik.ro
Cele mai noi stiri
Lajumate.ro