Carmen i-a dat o veste șoc lui Adrian Minune! Cum a reacționat artistul la anunțul fiicei sale

 

 Carmen Minune le-a dat o veste șoc părinților. Artista s-a hotărât să se radă pe jumătate de cap. Ce reacție a avut Adi Minune când a auzit vestea?

E o apariție răvăşitoare de fiecare dată. Frumoasa artistă trebuie să fie mereu în pas cu moda și tocmai de aceea nu a exclus nici variante extreme de schimbare de look.

„Pe la vreo 13 ani așa când a apărut Rihanna rasă în cap am avut o criză în care îmi doream să mă rad pe jumate de cap. Dar când au auzit mama și tata, bineînțeles că nu m-au lăsat”

                                Carmen Minune, la „Te cunosc de undeva”

Fiica lui Adrian Minune are întotdeauna grijă de imaginea ei, așa că se lasă pe mâna specialiștilor, dar ascultă și sfatul părinților. drept dovadă a renunțat să se radă pe cap.

Carmen Minune a devăluit secretele ei de frumusețe: "E o necesitate, nu mai e un moft să ai grijă de imaginea ta!"

„Trebuie să avem o imagine impecabilă ca de obicei şi nu putem să apărem aşa oricum. E o necesitate, nu mai e un moft. E o necesitate pentru că în momentul în care tu ai o imagine trebuie să ai grijă de acea imagine din respect pentru cei care te ascultă și te apreciază.”

Iar rezultatele sunt întotdeauna fabuloase. Așa că, ori de câte ori are ocazia, artista le împărtășește și fanilor poze cu ea care strâng sute, ba chiar mii de like-uri și comentarii.

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
PREMIUM

Mai multe