Live acumNeatza cu Razvan si Dani
Prime Time 20:15Asia Express - Drumul elefantului

Câştigă premii pe placul inimii tale: Jurnalul oferă 50 de tensiometre profesionale!

Ţine-ţi sănătatea sub control! Participă la concursul organizat de Jurnalul şi câştigă unul dintre cele 50 de tensiometre digitale de braţ PiC Solution CardioMaxi! Decupează 10 din cele 15 taloane publicate în ziar, trimite-le  şi intri automat în tragerea la sorţi.

Ţine-ţi sănătatea sub control! Participă la concursul organizat de Jurnalul şi câştigă unul dintre cele 50 de tensiometre digitale de braţ PiC Solution CardioMaxi! Decupează 10 din cele 15 taloane publicate în ziar, trimite-le şi intri automat în tragerea la sorţi.

Jurnalul şi PiC Solution au grijă de sănătatea ta. Depistarea din timp a problemelor cu tensiunea şi menţinerea acesteia în parametri optimi îţi pot oferi o viaţă frumoasă şi o stare permanentă de bine. Aşa că nu sta pe gânduri şi participă la concursul nostru! Oferim 50 de tensiometre automate de braţ, fabricate de liderul din domeniu din Italia, care oferă o precizie deosebită şi sunt validate clinic de Societatea Europeană de Hipertensiune. Pachetul conţine aparatul propriu-zis, o manşetă de braţ, 4 baterii AAA, manuale de utilizare în limba română, o geantă de transport şi certificatul de garanţie pentru 3 ani.

Cum participi: Adună 10 taloane numerotate diferit din cele 15 publicate în Jurnalul în perioada 14 ianuarie - 1 februarie 2019, trimite-le pe adresa Bucureşti, Bd. Dimitrie Pompeiu nr. 9-9A, Sector 2, cladirea 2, et 1 şi ai şansa de a câştiga un tensiometru profesional, în valoare de 274,9 lei. Ultima zi de primire a plicurilor este 8 februarie (data poştei).

Regulamentul complet al concursulul poate fi consultat pe www.jurnalul.ro şi la sediul organizatorului din Bd. Dimitrie Pompeiu nr. 9-9A, cladirea 2, parter, Sector 2, Bucureşti.

Câştigătorii vor fi anunţaţi în ziarul de pe 26 februarie 2019 şi pe site-ul www.jurnalul.ro, iar aparatele de măsurat tensiunea vor fi livrate GRATUIT, prin curier, la adresa indicată în taloane.

Succes!

Fanatik.ro
Cele mai noi stiri
Lajumate.ro