Catalin Preda, juratul emisiunii “Vedete la apa”, este student in Marea Britanie

 

La 13 ani, s-a mutat cu intreaga echipa la Bacau, unde era bazin olimpic de inot si a stat acolo trei ani. “Le sunt recunoscator pentru ca m-au lasat sa plec, practic am invatat sa fiu pe picioarele mele, am devenit extrem de sociabil si adaptabil de atunci”, povesteste Catalin.

“Programul era, evident, strict: doua ore de antrenament dimineata, apoi  masa de pranz, scoala, iar seara alte ore de antrenament”. Reintors in Bucuresti la 16 ani, Catalin a luptat pentru medalii sub culorile clubului “Steaua” si, dupa terminarea liceului, a primit bursa la Coventry University, in Marea Britanie, specializarea jurnalism si media.

Anul acesta, din toamna, va intra in cel de-al treilea an. “Mi-am dorit ca o televiziune din Romania sa cumpere acest format, “Splash – vedete la apa” si soarta a facut sa fiu solicitat sa fac parte din juriu. “Tot ce pot sa spun, deocamdata, pana cand telespectatorii vor avea ocazia sa vada acest format pe micile ecrane, incepand din iulie, este ca exista putine show-uri la fel de spectaculoase ca Splash”, a mai spus Catalin Preda. facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
50 DE ANI DE LA PRIMA ASELENIZARE

vezi mai multe