Live acumAsia Express - Drumul comorilor (r)
Prime Time 20:00iUmor

Ce adio, ce separare? Dovada pe care o așteptau toți fanii „Mireasă pentru fiul meu”! Alexandra și Florin, din nou împreună!

De pare că Florin și Alexandra, cel mai iubit cuplu din competiția ”Mireasă pentru fiul meu”,nu s-au separat, spre bucuria fanilor. 

De pare că Florin și Alexandra, cel mai iubit cuplu din competiția ”Mireasă pentru fiul meu”,nu s-au separat, spre bucuria fanilor.

"Semne" au fost mai multe, dar o postare recenntă a amândurora pare a clarifica situaţia. Cei doi, fata din Slatina, Florin din Grecia au postat recent o imagine cu un copilaș extrem de drăgălaș pe Facebook. Același! Cel mai probabil, așa cum au intuit și fanii, amorezii au gânduri mari, iar faptul că acum îi desparte doar distanța e o chestiune de timp.„Ți-ar sta bine ca tătic!”, i-a scris un fan tânărului. ”Ale, vrei să ne spui ceva?”, a fost întrebată și Alexandra.

Au plecat din Casa Mireselor, deși erau favoriți

Cei doi au dat bir cu fugiții definitiv din competiția ”Mireasă pentru fiul meu”, chiar dacă erau favoriți în competiție. Mai mult, ei nu au profitat de șansa care li s-a oferit inițial, căci cei doi nu erau la prima abatere. Înainte să plece definitiv, ei și-au luat o săptămână ”de libertate” în afara Casei Mireselor, opțiune intens criticată de ceilalți concurenți.

După ce s-au decis să nu rămână la ”Mireasă pentru fiul meu”, Alexandra și Florin au intrat într-un con de umbră. Fata s-a întors la Slatina, iar Don Juan-ul Florin s-a dus în Grecia la muncă, ajutat de sora lui stabilită acolo și măritată cu un grec.

Cele mai noi stiri
Lajumate.ro