Live acum
Prime Time 20:00Asia Express - Drumul Comorilor

Cel mai talentat copil va fi desemnat la Next Star, noul show al lui Dan Negru, la Antena 1!

O noua productie, prezentata de Dan Negru va putea fi vizionata la Antena 1 incepand de joi, 18 aprilie. Este vorba de emisiunea intitulata “Next Star”, in care protagonistii sunt cei mai talentati copii ai Romaniei, veniti sa performeze in fata unui juriu format din vedete iubite de marele public: Lora, Pepe, Connect-R, Maria Carneci si Vasile Muraru.

La casting au participat baietei si fetite cu varste intre patru si zece ani, care au fost selectati in urma aptitudinilor deosebite pentru muzica, teatru, dans etc. Sorana Darclee este ajutorul lui Dan Negru in show-ul cu prichindei, Next Star, artista fiind cea care ii va incuraja pe micuti la inceput de drum.

Incepand cu 2000, am prezentat mari show-uri internationale, la Antena 1, atunci cand astfel de formate erau trufandale pe piata din Romania. Acum, cand romanii au acces la emisiuni de divertisment cu renume international si cu milioane de fani in intreaga lume, imi doresc sa dam o sansa formatelor proprii, realizate pe baza ideilor noastre, asa cum este Next Star. Cred ca avem suficientaa experienta si creativitate pentru a castiga simpatia telespectatorilor cu acest show, la care vor participa copii romani extrem de talentati”, spune Dan Negru.