Live acumNeatza cu Razvan si Dani
Prime Time 20:00Film: Asasin american

Cu WAYFLEX FOLDING STEPPER e ușor să redevii ușor ! Iar Neatza îți vine în ajutor!

Neatza îți vine în ajutor și te ajută să redevii ușor! Urmărește emisiunea dis de dimineață și trimite un mail pe [email protected] cu răspunsul la întrebarea Flaviei. Dacă răspunsul tău e cel mai interesant, te alegi cu aparatul multifuncțional WAYFLEX FOLDING STEPPER, de la AloShop.

Neatza îți vine în ajutor și te ajută să redevii ușor! Urmărește emisiunea dis de dimineață și trimite un mail pe [email protected] cu răspunsul la întrebarea Flaviei. Dacă răspunsul tău e cel mai interesant, te alegi cu aparatul multifuncțional WAYFLEX FOLDING STEPPER, de la AloShop.

Am o provocare personală și pentru cele/cei care vă propuneți să slăbiți și să arătați mai bine! Timp de 6 săptămani trebuie să răspundeți la intrebarile de luni, miercuri si vineri și cel mai consistent răspuns al săptamanii mai aduce un PREMIUUU (din cele 6 premii pe alese, 6 aparate super fitness). Detaliile sunt AICI!

"Dar ce zgomot se aude/ Bâzâit ca de albine ..... Ca să coacă pentru nuntă și plăcinte și colaci". Despre colaci vreau să vă recit dar cum să îi dăm jos. Dând așa din picioare, îmi dau seama că aparatele de fitness sunt la fel de multe ca și felurile de plăcinte. Ce vreau să zic? Din aceeași gamă de aparate de fitness Wayflex de la Aloshop avem de înțeles și exersat cu stepper-ul cu mânere și corzi adică WAYFLEX FOLDING STEPPER (de bicicleta multifuncțională Wayflex v-am povestit aici >> )

Zăpadă în martie și caniculă în aprilie-septembrie? Cum nu se poate mai potrivit un stepper la tine acasă care simulează mișcarea de urcare și coborâre a treptelor de scări. Cum, doar pășit? Nu, nu: pășit, smuls, urcat, coborât, ridicări frontale, laterale, pompări, aplecări, rotiri, tracțiuni, calorii arse și colăcei topiți! Sus, jos / Sus, jos/ Uite așa slăbim frumos!

Și aerobic și fitness în același timp cu stepper-ul Wayflex. Se bazează pe un sistem bine pus la punct de antrenament care nu îți suprasolicită mușchii, ci lucrează simultan toate zonele din corp. Ghidonul îți asigură echilibrul pe toată durata desfășurării antrenamentului. Acest stepper excepțional poate fi folosit de oricare membru al familiei, indiferent de vârstă sau condiție fizică.

De la simplu la complex, ai 11 tipuri diferite de exerciții și mai multe nivele de dificultate. Are o tehnologie de amortizare inovativă, antrenamentele tale vor fi mai eficiente și mult mai relaxante. Folosirea regulată a aparatului îți dă ocazia să arzi grăsimi mai rapid, favorizează pierderea în greutate și contribuie la o mai bună rezistență fizică.

WAYFLEX FOLDING STEPPER vine la pachet cu doua corzi de rezistență, pe care le poți prinde în partea din față a aparatului. Cu ajutorul lor poți efectua antrenamente pentru spate, umeri, bicepși, tricepși, piept și abdomen.

Te ajută și ecranul digital că să vezi detaliile antrenamentului. Când ai terminat, pliezi stepper-ul și îl depozitezi fără probleme oriunde în casă. Asamblarea și dezasamblarea lui se face rapid, iar aparatul este dotat cu rotițe care fac transportul dintr-o încăpere în altă mult mai ușoară.

Exceleeeeente! Vamos a repetir! E ușor să redevii ușor, cu Wayflex Folding Stepper de la AloShop! Te simți nepregatit/nepregatită? Hai sus pe aparate și perseverență! Ia repede unul de aici din gama FIT, colecție specială de aparate de fitness și accesorii de la Aloshop! Arde calorii! Tonifiază-ți corpul! Reintră-ți în formă! 1, 2, 3, 4! Mult succes!