Live acumAsia Express - Drumul Comorilor
Prime Time 20:00Asia Express - Drumul Comorilor

Dan Teodorescu s-a dus la psihiatru din cauza lui Pepe

Cea de-a noua editie a transforming show-ului „Te cunosc de undeva!”, difuzata sambata aceasta, de la 20:30 la Antena 1 il aduce alaturi de jurati pe carismaticul Dan Teodorescu.

Si pentru ca Pepe a avut ceva dificultati in interpretarea personajului din aceasta saptamana, „Scatman John”, Dan nu a putu sa nu remarce: „M-ai impresionat in editia a doua, cand ai cantat ‚Esti iubibila’. Ma vedeam acolo. Ma auzeam cantand. Si atunci, cine era aici? M-am dus la psihiatru!” a marturisit razand solistul trupei taxi.

La randul lui, Pepe a continuat gluma spunand ca i-au dat de furca vorbele celebrei melodii, ca a repetat si-acasa si a reusit sa-si infricoseze fetita. “Copilul meu a inceput sa planga, atunci cand am repetat. Cine nu crede ca-I greu, sa incerce sa cante melodia asta, mai radem si noi putin. EU imi iau rolurile atat de in serios, incat pana si eu am senzatia ca-s nebun”. Nu ratati sambata aceasta, de la 20:30, o editie incendiara marca „Te cunosc de undeva!’, de la 20:30, numai la Antena 1!