Dans indian, brazilian si cabaret, printre altele, la "Romania Danseaza"! (Antena 1, 20:30)

 

De exemplu, CRBL este prins de sotie in timp ce flirteaza cu o concurenta blonda si sexy, care danseaza la bara!

O alta concurenta, Laura Bogorodea, a infiintat un grup de dans indian - pe care il si coordoneaza - si vrea sa arate intregii tari de ce sunt ei in stare. Laura vine din comuna constanteana Cumpana si este pasionata de dansul indian, inca de cand era mica. Cel care a ajutat-o sa isi gaseasca pasiunea a fost chiar tatal ei.

A muncit mult si chiar daca la inceput a fost mai greu, a meritat. Este mandra ca a reusit sa-si formeze propria trupa de dans indian, pe care a numit-o Nrytia. Iar cel mai mic membru are doar sapte ani si o cheama Roberta.

O alta concurenta care va incerca sa obtina cat mai multe aprecieri din partea juriului este Elina. Are 25 de ani, iubeste dansul si muzica si a venit tocmai din Suedia ca sa participe la "Romania danseaza".

Frumoasa nordica va incerca sa-i cucereasca pe cei trei jurati ai supershowului cu un numar de cabaret executat cu maiestria unui om care a crescut pe scena.

Pe ele, dar si multi alti concurenti ii veti putea vedea in aceasta seara la "Romania Danseaza", de la 20.30, numai pe Antena 1!facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI