Live acumNeatza cu Razvan si Dani
Prime Time 20:00Film: Asasin american

Drama neştiută a lui Zanyep (Cansu Dere), protagonista serialului turcesc ”Mama”!

Cine este însă Zanyep, tânăra a cărei dramă i-a fascinat pe telespectatorii români încă de la primul episod?

Serialul ”Mama” (Anne), difuzat la Antena 1, de luni până vineri, de la 14.00, a devenit un real fenomen în România. Filmat anul trecut în Turcia, serialul ”Mama” se bucură de o distribuție de excepție: actrița Cansu Dere, în vârstă de 37 de ani, care o interpretează pe Zanyep, o fotografă ce joacă un rol primordial în viața micuței Melek, personaj interpretat cu măiestrie de Beren Gokyildiz.

Cine este însă Zanyep, tânăra a cărei dramă i-a fascinat pe telespectatorii români încă de la primul episod? Ne-am propus, așadar, să vă aducem mai aproape de Cansu Dere, descoperind, totodată, personajul.... din spatele personajului, cu peste 400 de mii de urmăritori pe Instagram. Veți descoperi că povestea sa demonstrează că viața bate chiar și filmul Mama/Anne”, de la Antena 1.

1. Înainte de a studia actoria, Cansu Dere (”Zanyep”, filmul ”Mama/Anne” Antena1) a studiat arheologia la Universitatea din Istanbul.

2. A fost aleasă ”Miss Turcia” și desemnată pentru a reprezenta Miss Univers la un concurs în Cipru, însă acest lucru nu a fost posibil din cauza diferențelor politice existente între Turcia și Cipru, în acea perioadă.

3. A fost printre cele mai bine cotate fotomodele de la Paris.

4. Cansu Dere ( filmul ”Mama” Antena1) a suferit mult din dragoste. În 2011, iubitul ei de la acea vreme a înșelat-o cu cea mai bună prietenă. Și mai grav a fost pentru Zanyep că cei doi s-au și căsătorit. A suferit de depresie și, mult timp, nu a mai avut încredere în bărbați!

5. Cansu Dere - ”Mama”, Antena 1, este mare amatoare de fotografii și selfie-uri.

6. Mama lui ”Melek” practică box în fiecare zi.

7. Mereu își face timp pentru a da autografe.

8. Îi place să călătorească în locuri noi și să-și achiziționeze câte un ceas din fiecare destinație.

9. Adoră pisicile.

10. Cansu Dere - (film turcesc ”Mama”), este una dintre cele mai bine plătite actrițe din Turcia.

Numai din campaniile publicitare, starul din serialul ”Mama” a câștigat suma fabuloasă de peste un milion de dolari.

Despre Mama, serial turcesc, Antena 1. Actrița de origine turcă Cansu Dere joacã rolul unei fotografe pe nume Zeynep. Pentru o zi, ea înlocuieşte o profesoară la o şcoală, în scurt timp urmând sã observe comportamentul ciudat al unei eleve pe nume Melek (Beren Gökyıldız).

Dorind să afle mai multe despre ea, Zeynep descoperă că părinţii lui Melek se poartă urât cu ea acasă. Fără să stea prea mult pe gânduri, femeia ia o decizie care va schimba atât soarta micuţei, cat şi pe a ei pentru totdeauna.