Live acumFilm: Regatul secret (SUA 2013)
Prime Time 20:00Chefi la cuţite

„Elif”, de la Happy Channel, lider de audiență pe nișa televiziunilor pentru femei

Serialul turcesc fenomen, Elif, este tot mai aproape de marele final, ce va fi difuzat pe 7 octombrie, de la ora 18:00, la Happy Channel. Aseară, Elif a situat postul de televiziune pe primul loc în clasamentul canalelor tv dedicate femeilor.

Serialul turcesc fenomen, „Elif”, este tot mai aproape de marele final, ce va fi difuzat pe 7 octombrie, de la ora 18:00, la Happy Channel. Tot mai mulţi telespectatori urmăresc cu sufletul la gură deznodământul poveştii care a cucerit o lume întreagă, astfel că aseară, serialul „Elif” a situat postul de televiziune pe primul loc în clasamentul canalelor tv dedicate femeilor.

Aseară, în intervalul difuzării (18:00 – 18:59), Elif a fost lider de audiență la nivelul posturilor de televiziune pentru femei, obținând o cotă de piață de 7.5% și un rating mediu de 1.4 procente. Pe poziția a doua s-a aflat Pro Gold, cu o cotă de piață de 2.1% și un rating mediu de 0.4 procente. Serialul fenomen ce se apropie de marele final a clasat Happy Channel asearã, în întervalul de difuzare, pe poziţia a patra în top all channels la nivelul targetului Femei 18-49 Urban.

Transmis deja în șase țări, în afară de Turcia, (Pakistan, Indonesia, Grecia, Bosnia-Herțegovina, Serbia și Columbia) produs de Fremantle la standarde care ar concura cu orice film de Hollywood, “Elif” i-a cucerit iremediabil pe telespectatori. Marele final al serialului va fi difuzat luni, 7 octombrie, de la ora 18:00, la Happy Channel.

Fanatik.ro
Cele mai noi stiri
Lajumate.ro