Live acumObservator 06
Prime Time 20:00Sacrificiul

„Elif”, de la Happy Channel, lider de audiență pe nișa televiziunilor pentru femei

Serialul turcesc fenomen, Elif, este tot mai aproape de marele final, ce va fi difuzat pe 7 octombrie, de la ora 18:00, la Happy Channel. Aseară, Elif a situat postul de televiziune pe primul loc în clasamentul canalelor tv dedicate femeilor.

Serialul turcesc fenomen, „Elif”, este tot mai aproape de marele final, ce va fi difuzat pe 7 octombrie, de la ora 18:00, la Happy Channel. Tot mai mulţi telespectatori urmăresc cu sufletul la gură deznodământul poveştii care a cucerit o lume întreagă, astfel că aseară, serialul „Elif” a situat postul de televiziune pe primul loc în clasamentul canalelor tv dedicate femeilor.

Aseară, în intervalul difuzării (18:00 – 18:59), Elif a fost lider de audiență la nivelul posturilor de televiziune pentru femei, obținând o cotă de piață de 7.5% și un rating mediu de 1.4 procente. Pe poziția a doua s-a aflat Pro Gold, cu o cotă de piață de 2.1% și un rating mediu de 0.4 procente. Serialul fenomen ce se apropie de marele final a clasat Happy Channel asearã, în întervalul de difuzare, pe poziţia a patra în top all channels la nivelul targetului Femei 18-49 Urban.

Transmis deja în șase țări, în afară de Turcia, (Pakistan, Indonesia, Grecia, Bosnia-Herțegovina, Serbia și Columbia) produs de Fremantle la standarde care ar concura cu orice film de Hollywood, “Elif” i-a cucerit iremediabil pe telespectatori. Marele final al serialului va fi difuzat luni, 7 octombrie, de la ora 18:00, la Happy Channel.