FOTO: Primele imagini din concediul de iarnă cu Simona Gherghe şi iubitul ei! Cum s-au distrat cei doi

 

Simona Gherghe se numără printre vedetele care s-au bucurat de un binemeritat concediu la începutul anului, iar destinaţia aleasă de aceasta a fost, evident, Austria.

Cunoscută drept o iubitoare a sporturilor de iarnă, Simona Gherghe, frumoasa moderatoare a emisiunii "Acces Direct",  şi-a făcut bagajele şi a plecat, împreună cu iubitul ei la în Austria, unde a petrecut clipe de neuitat, cu toate că atmosfera nu a fost una de poveste:  "Mi-era dor de o vacanță de-aia cu schi mult, zăpadă și pârtii cât vezi cu ochii. N-a fost cel mai bun an, căci nici la ei n-a nins cât să fie totul alb, dar acolo au instalații de zăpadă artificială, așa că de schiat, am schiat. Nu-și permit austriecii să piardă săptămâni bune din sezon…", a mărturisit ea pe blogul personal.

De asemenea, ea a postat pe blogul personal şi o imagine în care apare alături de partenerul ei de viaţă şi în care, evident, radiază de fericire, zâmbetul uriaş arătând faptul că s-a bucurat din plin de momentele de relaxare.

Simona Gherghe şi iubitul ei, Răzvan, s-au bucurat vara trecută, în luna august, de o vacanţă în Nromandia, acolo unde s-a întors după mai bine de 20 de ani.

Află mai multe amănunte despre cum s-a distrat vedeta, dar şi ce i-a plăcut şi ce nu, pe blogul personal.

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
PREMIUM

Mai multe