Live acumAsia Express - Drumul comorilor
Prime Time 20:00Asia Express - Drumul comorilor

Gabriela Cristea, dezamagita de faptul ca Marcel Toader a aratat fotografii personale, de la nunta lor. Iata ce a declarat!

In exclusivitate pentru "Agentul VIP", Gabriela Cristea a vorbit despre dezamagirea provocata de aparitia in presa a unor fotografii private, furnizate chiar de fostul ei partener de viata, Marcel Toader. Fotografiile cu pricina ii infatiseaza pe cei doi, mire si mireasa, in ziua in care s-au casatorit.

Gabriela Cristea i-a trimis lui Cristian Brancu un mesaj prin care isi exprima trairile cu privire la felul in care Marcel Toader a ales sa trateze subiectul despartirii.

Gabriela este dezamagita de faptul ca Marcel Toader a aratat intr-o emisiune televizata fotografii de la nunta lor. Marcel nu era de acord pana astazi ca aceste fotografii sa fie facute publice si s-ar fi asteptat ca sa fie consultata macar sau intrebata in legatura cu oferirea catre o televiziune a unor fotogragii care fac parte din sfera lor privata. Este o chestiune de ordin privat, iar Marcel Toader nu avea dreptul sa faca acest lucru fara acordul Gabrielei.

Vezi intregul mesaj transmis de Gabriela Cristea, in exclusivitate, pentru "Agentul VIP", dupa ce Marcel Toader a facut publice imagini de la cununia lor: