Gina Pistol și Andrei Ștefănescu dau în mintea copiilor, în tabăra lui nea Mărin: "S-a jucat cot la cot cu copiii, mai că și-ar fi dorit să învingă el"

 
+3 click pentru
galerie

Începând din această seară, în fiecare luni și marți de la ora 20.00, nea Mărin le pregătește telespectatorilor Antena 1 o mulțime de surprize. În cadrul emisiunii ”Poftiți în vacanță!” el va avea alături nume sonore din showbiz-ul autohton.

Împreună vor face tot ce le stă în putință pentru a aduce bucuria pe chipurile unor copii din medii defavorizate care vin în tabăra lui nea Mărin.

Gina Pistol, Pepe, Liviu Vârciu, Daniela Crudu și Andrei Ștefănescu sunt concurenții primei ediții, iar nea Mărin va avea grijă, în stilul deja binecunoscut, să se asigure că aceștia vor duce la bun sfârșit toate responsabilitățile pe care le au.

Pe lângă muncă însă, cei cinci participanți au parte și de distracție. Aceștia nu se dau înapoi de la jocurile pentru copii, ba dimpotrivă, se alătură micuților și se joacă împreună cu aceștia fără să mai țină cont de diferența de vârstă.

După ce acceptă să se implice în jocurile pe care copiii le propun, nea Mărin ține cu tot dinadinsul să le arate acestora și jocuri din copilăria lui, jocuri ce astăzi nu mai sunt nici pe departe la fel de populare.

Nea Mărin are acest spirit al competitivității foarte dezvoltat, el s-a jucat cot la cot cu copiii, mai că și-ar fi dorit să învingă el”, spune Liviu Vârciu despre nea Mărin, deloc surprins de faptul că acesta ia chiar și jocurile de copii în serios.

Cum vor face față provocărilor Gina Pistol, Pepe, Liviu Vârciu, Daniela Crudu și Andrei Ștefănescu și dacă vor reuși să țină pasul cu copiii, telespectatorii Antena 1 vor vedea luni și marți, de la ora 20.00, la ”Poftiți în vacanță!”

 

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
PREMIUM

Mai multe