Înainte să moştenească averea colosală a mamei sale, Oana Zăvoranu a aflat ce înseamnă şi sărăcia! „Beam apă de la robinet...”

 

 N-a avut bani nici măcar pentru un bilet de tramvai. Înainte să moştenească averea colosală a mamei sale, Oana Zăvoranu a aflat ce înseamnă şi sărăcia.

Vedeta a făcut dezvăluiri despre una dintre cele mai negre perioade din viaţa ei.

E ca o regină acum! Are blănuri, aur şi o avere mai mult decât impresionantă, însă viaţa ei nu a fost mereu aşa! Zăvo a recunoscut că a gustat şi din paharul sărăciei.

                                    Artista a făcut o serie de declarații surprinzătoare

"Jur că mi-a fost mai greu decât pot spune vreodată în cuvinte. Când beam apă de la robinet și cu ultimii bani am luat două candele, una pentru tata și una pentru Țuțu. Și m-am dus la cimitir. Iar de acolo, am sunat cu lacrimi de jenă în gât la o prietenă să o rog dacă mă poate duce până acasă, că era departe cimitirul și nu știam să merg cu mijloacele de transport în comun. Nu aveam bani de tichet. Și multe pe care niciodată nu le-am spus."

VIDEO +18! Oana Zăvoranu - și din față, și din spate! A venit DEZBRĂCATĂ la ”Un Show Păcătos”. S-a văzut tot

Această confesiune a Oanei a adunat peste 2500 de like-uri și peste 200 de comentarii, la care, bineînțeles, diva a răspuns cu promptitudine.

"Sunt ca oricare femeie doar că am riscat, am luptat și pentru că am un orgoliu mare, nu am vrut să mă las înfrântă oricât de greu mi-a fost."

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
PREMIUM

Mai multe