Îţi mai aminteşti de Raymond şi Constantina de la "Mireasă pentru fiul meu"? Gestul suprem de iubire făcut de fostul concurent pentru partenera sa

 

Au impresionat o ţară întreagă cu povestea lor de iubire şi continuă să facă furori şi în afara competiţiei "Mireasă pentru fiul meu", căci Raymond şi Constantina formează un cuplu solid, iar legătura dintre ei nu o poate distruge nimeni şi nimic.

Mai mult de atât, în semn de iubire, Raymond şi-a sacrificat sărbătorile de iarnă şi a accepta ca iubita lui să plece departe, în Spania, pentru a-şi vizita rudele. Aşa se face că el a rămas acasă, cu treabă, cei doi având împreună o patiserie de care se ocupă, iar ea a plecat la verişoarele ei.

Gestul lui a fost însă apreciat de Constantina, care i-a mărturisit dragostea printr-un mesaj mai mult decât emoţionant: "Mulţumesc mult, iubirea mea pentru vacanţa pe care mi-ai oferit-o de sărbători, te-ai sacrificat pentru binele meu şi nu ţi-a păsat cât de greu o să-ţi fie singurel, cu toate treburile pe cap, ai ştiut că o să mă simt foarte bine alături de sora şi verişoarele mele în Spania, dar nimic nu este perfect fără ţine...Eşti unic pentru mine şi îmi place stilul tău de a-mi arată iubirea pe care mi-o porţi, asta înseamnă să iubeşti! Te iubesc mult, Raymond!"

Raymond şi Constantina au fost Mirii celui de-al treilea sezon al emisiunii "Mireasă pentru fiul meu", dar cei doi foşti concurenţi nu au dorit să-şi unească destinele în Marea Finală.

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
PREMIUM

Mai multe