“Lale” si-a cucerit telespectatorii cu noile povesti de viata ale unei lumi luxoase, exotice, pline de neprevazut!

 
+5 click pentru
galerie

Ieri, telespectatorii au cunoscut-o pe Lale, interpretata de frumoasa Emina Jahović Sandal. Pe parcursul primului episod, Lale i-a condus pe cei de acasa in mijlocul unei petreceri luxoase si le-a prezentat inalta societate din Istanbul. Desi trebuia sa fie o zi deosebita in viata frumoasei tinere, petrecerea va fi marcata in scurt timp de un eveniment tragic care ii va schimba pentru totdeauna viata.

In aceasta zi, Lale isi va vedea tatal impuscandu-se, acesta fiind victima unui santaj, dar si al unei dorinte mistuitoare de a-si mentine familia, aflata in faliment, pe aceeasi treapta sociala. Tot in acest prim episod, telespectatorii l-au cunoscut si pe Cinar, interpretat de actorul turc Tolgahan Sayisman. In curand, Cinar si Lale vor deveni un cuplu a carui iubire ar putea fi distrusa de minciunile, rivalitatile si intrigile unei lumi complicate.

Daca iubirea va ajunge sa invinga sau va fi destramata de intrigi si interese ascunse, telespectatorii vor putea descoperi doar urmarind "Lale", de luni pana joi, de la ora 22.00, la Antena 1!facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
PREMIUM

Mai multe 

România la CENTENAR. 100 DE ANI de la MAREA UNIRE