Live acumAsia Express - Drumul elefantului
Prime Time 20:15Asia Express - Drumul elefantului

Liviu Vârciu, din nou în rol de prezentator. Un nou show de dating începe la Antena 1: „O să fiu un fel de Cupidon mai mic"

Liviu Vârciu, din nou în rolul de prezentator. „Rămâi cu mine” este un nou show de dating care va începe în curând la Antena 1.

Începutul de an îl găseşte pe Liviu Vârciu cu multe proiecte în derulare. Vă enumerăm două dintre cele mai importante: va fi la cârma unei noi emisiuni şi se pregăteşte să lanseze un film în care nu doar joacă, ci îl şi produce.

Liviu Vârciu va prezenta show-ul de dating "Rãmân cu tine". „O să fiu un fel de Cupidon mai mic", spune moderatorul.

Show-ul "Rămân cu tine" începe în curând la Antena 1

20 de femei își caută bărbatul visurilor într-un nou show care va începe, în curând, la Antena 1. Râmân cu tine este un quizz-show de dating, provocator și plin de surprize, în care 20 de femei cu atitudine, care au propriile așteptări și dorințe de la bărbatul pe care îl vor alături, încearcă să-și găsească partenerul visat. Din mai mulți potențiali parteneri, fiecare doamnă sau domnișoară va alege cu cine dorește să rămână. Ele vor fi ajutate în acest demers de Liviu Vârciu, prezentatorul show-ului Râmân cu tine. Înscrierile se fac pe casting.a1.ro.

"Cine poate mai bine decât mine să aibă ochiul atât de bine format încât să poată spune cine cu cine se potrivește? Și asta pentru că am trăit ceva la viața mea și toată experiența pe care am acumulat-o o s-o pot folosi la această emisiune. Mă bucur că o să pot cupla oameni, la Râmân cu tine, că o să-i pot face astfel fericiți. O să fiu un fel de Cupidon mai mic. Rămân cu tine va fi o emisiune cu de toate, o emisiune cu final fericit, indiferent dacă cei doi vor rămâne sau nu împreună", spune Liviu Vârciu, prezentatorul show-ului, care a fost si invitatul din platoul Observatorului,

Fanatik.ro
Cele mai noi stiri
Lajumate.ro