Live acum
Prime Time 20:00Chefi la cutite

Cu Fitmaxx 5 e ușor să redevii ușor ! Iar Neatza îți vine în ajutor!

Neatza îți vine în ajutor și te ajută să redevii ușor! Urmărește emisiunea dis de dimineață și trimite un mail pe [email protected] cu răspunsul la întrebarea Flaviei. Dacă răspunsul tău e cel mai interesant, te alegi cu aparatul multifuncțional de fitness FITMAXX 5, de la AloShop.

Neatza îți vine în ajutor și te ajută să redevii ușor! Urmărește emisiunea dis de dimineață și trimite un mail pe [email protected] cu răspunsul la întrebarea Flaviei. Dacă răspunsul tău e cel mai interesant, te alegi cu cu aparatul multifuncțional de fitness FITMAXX 5, de la AloShop.

Săptămâna aceasta Flavia vă prezintă ce tipuri de mișcări (balansare, răsucire, urcare, coborare) puteți face cu aparatul de fitness FITMAXX 5. Trebuie să trimiteți răspunsul corect pe adresa [email protected], cel mai interesant urmând a fi premiat. Dacă nu ai câștigat azi, nu-i nimic, și mâine e o șansă! Simplu, nu?

Și asta nu e tot! Am o provocare personală și pentru cele/cei care vă propuneți să slăbiți și să arătați mai bine! Timp de 6 săptămâni trebuie să răspundeți la întrebările de luni, miercuri și vineri și cel mai consistent răspuns al săptămânii mai aduce un PREMIUUU (din cele 6 premii pe alese, șase aparate super fitness). Detaliile sunt AICI!

------------------------

5 minute de antrenament pe zi cu Fitmaxx 5, unul din cele mai populare aparate multifuncționale de fitness pentru acasă de la Aloshop. Dar te rog: să fie minim 5! Folosește forța corpului tău, îți garantează un antrenament eficient și vezi rapid rezultatele. După perioada de acomodare este minunat și multiplu de 5 (adică 10, 15 sau 20 de minute)

Ce îl mai face special? Trebuie doar să prinzi mânerele, să ridici genunchii, și să tragi, să tragi pentru a arde grăsimile. Un singur tip de exercițiu combină modelarea abdomenului cu cele tip cardio. Îți lucrezi simultan toate grupele de mușchi: abdominali, ai spatelui, cei fesieri, coapsele și brațele.

Aparatul de fitness Fitmaxx 5 are un display digital încorporat, care îți monitorizează progresul și îți oferă 5 nivele diferite de intensitate: atât pentru începători cât și pentru avansați. Este deosebit de indicat pentru slăbit, a te menține în formă și a-ți întări musculatură! Aparat rezistent în timp, ușor și simplu de depozitat. Când ai terminat exercițiile, îl pliezi și îl depozitezi în debara sau sub pat.

Te simți nepregatit/nepregatită? Hai sus pe aparate și perseverență! Ia repede unul de aici din gama FIT, colecție specială de aparate de fitness și accesorii de la Aloshop! Arde calorii! Tonifiază-ți corpul! Reintră-ți în formă! 1, 2, 3, 4! Mult succes!