Michaela Prosan, sora Alinei Pușcaș din “Fructul oprit”. Ea este femeia misterioasă care te va cuceri: "Un om cu imperfecțiunile lui"

 
+3 click pentru
galerie

Tânăra actriță Michaela Prosan a început filmările pentru cel mai ambițios proiect din cariera ei! Alături de actori talentați și îndrăgiți de publicul român, aceasta face parte din distribuția noului serial al Antenei 1, “Fructul oprit”. În super-producția care va putea fi văzută în curând de telespectatori, frumoasa actriță joacă rolul unui personaj enigmatic. 

Michaela Prosan este Sonia Baicu-Popovici în “Fructul oprit”, serialul produs de Ruxandra Ion, care va fi difuzat în curând de postul de televiziune Antena 1. Extrem de emoționată, Michaela trăiește astfel o experiență profesională la care mulți actori visează, lucrând cu o echipă profesionistă pentru un proiect unic în România.

“<<Fructul oprit>> este un proiect care implică muncă, timp, energie, emoții. Un proiect destul de mare, primul mare serial de televiziune în care joc”, recunoaște aceasta.

După ce a apărut pe scena teatrului în diverse spectacole, Michaela  va putea fi văzută evoluând la Antena 1, în rolul unei femei extrem de rafinate și elegante. Personajul ei știe să-și pună în valoare frumusețea. Sonia are un aer misterios, pare mereu reținută și nu lasă niciodată să se vadă ce simte cu adevărat. Fire independentă, mereu sigură pe ea, acceptă cu greu sfaturile celor din jur.

Este orgolioasă și nu face decât ceea ce crede ea că este bine. Își protejează mereu sora (Silvia - interpretată de Alina Pușcaș), pe care o consideră o fire naivă și sensibilă. A suferit enorm când tatăl ei a murit și o învinovățește pe mama ei pentru moartea lui. Decide să se căsătorească cu un bărbat, pe care îl respectă și ține la el, dar nu îl iubește. Face acest pas mai mult ca să se răzbune pe mama ei și să scape de sub controlul ei. Căsătoria îi va schimba însă total viața.

Personajul meu - Sonia Baicu-Popovici - are 26 de ani, o vârstă apropiată de a mea… Un om cu imperfecțiunile lui, este un personaj care pentru mine ar putea fi o provocare, dacă este să mă gândesc la tot parcursul lui, întâmplările prin care trece, toată povestea din spate, familia ei și familia în care va păși în acest serial. Este un personaj interesant, enigmatic”, spune Michaela Prosan. Tânăra actriță, care este și model de profesie, este convinsă că va învăța foarte mult din această experiență profesională.   

“Fructul oprit” va putea fi văzut în curând la Antena 1, fiind un serial produs de Ruxandra Ion, după scenariul semnat de Simona Macovei și Radu Grigorei. Producția adună la un loc nume mari din lumea filmului și a teatrului, având la bază o poveste inspirată dintr-un celebru roman turcesc. 

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
PREMIUM

Mai multe