Live acum
Prime Time 20:00Film: Asasin american

New York Festivals: "Pe-un picior de iad", un reportaj cat o medalie de aur

Antena 3 a castigat medalia de aur! Cristian Tamas a primit, in Las Vegas, premiul pentru cea mai buna imagine pentru reportajul "Pe-un picior de iad", la decernarea premiilor New York Festivals. Nominalizata la trei categorii, emisiunea "In premiera" s-a batut cu productii ale unor televiziuni de marca, precum CNN, HBO, BBC, Discovery sau National Geographic.

O medalie de aur la New York Festival's World's Best Television & Films pentru Antena 3 si pentru echipa "In Premiera"! Mai exact, pentru Carmen Avram, Carmen Moise, Leonard Zsolt si Cristian Tamas.

“Este un varf de cariera la care eu am ajuns, ca toti ceilalti, mergand incet incet, urcand delusor cu delusor. E aurul nostru, aurul Antenei 3, aurul emisiunii “In premiera”, a declarat Carmen Avram.

Pentru reportajul "Pe un picior de iad", Cristian Tamas a castigat categoria Best Camerawork - Cea mai buna imagine. Un vis. De fapt, munca titanica, pasiune si emotie.

Lupta a fost grea. In concurs au participat 50 de tari, iar in sala emotiile au fost maxime. La fel si aplauzele colegilor.

Carmen Avram si echipa emisiunii "In Premiera" au fost in finala si cu materialul "Ultima frontiera", la categoriile Docudrama si Best Editing.

La competitie s-au inscris nume mari ale televiziunii mondiale. Antena 3 a concurat cu CNN, HBO, BBC, Discovery sau National Geographic.