Live acumObservator de weekend
Prime Time 20:00Te cunosc de undeva!

Noemi, dezvăluire emoționantă la „Stăpânii vedetelor”: Ce surpriză i-a făcut Mihai Mitoșeru la aniversarea a nouă ani de relație

Noemi și Mihai Mitoșeru trăiesc o frumoasă poveste de dragoste și amândoi sunt mari iubitori de animale. Totuși, cea care are o adevărată pasiune pentru căței este Noemi, care vorbește despre asta în cadrul emisiunii „Stăpânii vedetelor”, difuzată sâmbătă, de la ora 13.00, la Antena Stars.

Noemi și Mihai Mitoșeru trăiesc o frumoasă și longevivă poveste de dragoste și amândoi sunt mari iubitori de animale. Totuși, cea care are o adevărată pasiune pentru căței este Noemi, care vorbește despre asta în cadrul emisiunii „Stăpânii vedetelor”, difuzată sâmbătă, de la ora 13.00, la Antena Stars.

Noemi și Mihai au în casă doi căței, unul dintre ei, Misha, fiind un dar de aniversare: „A fost o surpriză de la Mihai. Chiar în ziua aia împlineam nouă ani de relație. Eu nu voiam cățel, tocmai pierdusem un pechinez pe care l-am iubit foarte mult, îl aveam de 18 ani. Și nu mă mai simțeam în stare să mă atașez de alt cățel, de teamă. Ei, și fix în ziua aia, Mihai a plecat de acasă, mi-a zis că merge la sală. Chiar mă supărasem că s-a gândit să meargă la sală chiar atunci, de ziua noastră. Și a trecut o oră, apoi două și a sunat la ușă. Eu mă așteptam să aibă un imens buchet de flori, dar el o avea pe Misha, care era foarte, foarte mică”, povestește Noemi Mitoșeru în cadrul emisiunii „Stăpânii vedetelor”, prezentată de Andra Trandaș la Antena Stars.

Cum a reacționat Noemi în momentul în care a primit un cățel și cum au ajuns să aibă și un al doilea cățel, deși Mihai nu își mai dorea unul, telespectatorii vor afla sâmbătă, de la ora 13.00, la Antena Stars.