O nouă actriță s-a alăturat proiectului inedit de la Happy Channel! Alina Chivulescu joacă în “O grămadă de caramele”

 
+2 click pentru
galerie

Alina Chivulescu este noua actriță , pe care telespectatorii o pot vedea, în această toamnă, la Happy Channel. În “O grămadă de caramele”, Alina o interpretează pe Nora, mama a trei copii, care este nevoită să-și ia viața de la capăt, după despărțirea de soț.

Înregistrările pentru  proiectul “O grămadă de caramele”, produs de Ruxandra Ion, după scenariul Simonei Macovei, în regia lui Radu Grigore, sunt în toi, iar Alina Chivulescu completează echipa de actori. Ea a fost cooptată în distribuție, putând fi urmărită în curând, la Happy Channel. “Echipa o știu de peste zece ani, iar pe <<soț>> îl cunosc de peste 20 de ani”, mărturisește Alina.

Actrița o interpretează pe Nora, o femeie care avea tot ce își dorește pentru a fi fericită: trei copii adorabili, un soț care o iubea din facultate, o casă frumoasă și multe planuri de viitor. După ce soțul, Emil Șerban (interpretat de Andreas Petrescu), îi spune că vrea să divorțeze, lumea Norei s-a năruit.

Este o mamă de trei copii care și-a dedicat întreaga viață familiei. Nu a lucrat niciodată, iar acum plătește prețul. Se trezește dintr-o condiție socială excepțională, se trezește forțată să trăiască fără veniturile cu care era obișnuită. Își mută locuința, își mută absolut tot și practic este nevoită să se readapteze la noile condiții. Bulversarea vine și din faptul că, în  viața privată, are o grămadă de probleme. Copiii  nu se adaptează. Cea mare își reia relația cu băiatul cu care ea nu este de acord. Încearcă pe de altă parte să-I înțeleagă și pe ei, deci trebuie să se apropie de ei.  Ea luptă pentru relația cu  Emil. Oricum, după o relație de 20 de ani, nici prin cap nu-i trecea vreodată că se va vedea în postura de femeie înșelată, de femeie trădatăÎn fine, învață să trăiască cu alte date decât era ea obișnuită să o facă.”, declară aceasta.

“O grămadă de caramele” reprezintă continuarea iSerialului “Când mama nu-i acasă”, lansat în această primavară, la Happy Channel. Deși, episodul va avea o oră comercială, formatul fiind adaptat pentru tv, tehnica de înregistrare rămâne aceeași. Astfel, proiectul se mândrește cu performanța de a fi  singurul din România filmat integral cu telefonul mobil.

“Mi se pare un proiect curajos. Pe lângă faptul că mi se pare și foarte fresh, un sistem de filmare fericit. J Îți dă o mobilitate uriașă, nu mai ești dependent de cameră. Pe de altă parte, provocarea este cu atât mai mare, dar mi se pare un proiect extrem de curajos, inovator chiar”, este de părere actrița.

Întâlnirea cu Alina Chivulescu, dar și cu ceilalți actori din distribuția “O grămadă de caramel: Blestemul” va avea loc, în toamnă, la Happy Channel.

“Cel mai frecvent, eram întrebată pe stradă <<Când mai filmați?>>. De această dată, îi aștept pe telespectatori la Happy Channel.”, completează actrița Alina Chivulescu.  

 

 

 

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
PREMIUM

Mai multe