Primul episod din “O grămadă de caramele” - semnat Ruxandra Ion - va fi difuzat în premieră la Antena 1

 

Primul episod al celui mai nou proiect realizat de Ruxandra Ion, “O grămadă de caramele”, va fi difuzat în premieră duminică (17 septembrie), de la ora 18.00, la Antena 1. Din 18 septembrie, povestea continuă exclusiv la postul de televiziune Happy Channel.

Actori, ziariști, dar și membri ai echipei de producție au luat parte la evenimentul de lansare al trilogiei “O grămadă de caramele”.

Sunt foarte mândră de această distribuție, sunt foarte mândră de absolut toată echipa!, a spus Ruxandra Ion, la sfârșitul proiecției.

Mini-seria “Blestemul”, din trilogia “O grămadă de caramele”, va debuta duminică (17 septembrie), de la ora 18.00, atunci când telespectatorii pot urmări în premieră primul episod.

Din 18 septembrie, povestea continuă la Happy Channel, de la ora 18.00, fiind difuzate primele două episoade.  Începând cu această dată, serialul filmat integral cu telefonul mobil va putea fi urmărit, în fiecare luni și marți, de la ora 19.00, numai la postul de televiziune Happy Channel.

“O grămadă de caramele” continuă povestea iSerialului “Când mama nu-i acasă”, iar modalitatea de înregistrare a rămas aceeași (se filmează integral cu telefonul mobill). Produs de Ruxandra Ion, după scenariul Simonei Macovei, în regia lui Radu Grigore, “O grămadă de caramele” va fi difuzat, din 18 septembrie, în fiecare luni și marți, de la ora 19.00, numai la Happy Channel. Fii cu ochii pe Happy!

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
PREMIUM

Mai multe