REVOLTĂTOR! Tatăl care a rămas fără copiii pe care-i obliga să cerșească: ”E bine că am scăpat!”

 
+2 click pentru
galerie

Imaginile cu cei doi frăţiori de șapte, respectiv zece ani care fumează în timp ce cerşesc pe marginea drumului, prezentate la Acces Direct, au alertat autorităţile care au decis să ia copiii de lângă părinţii lor. Aşa, cei care au întors pe dos noţiunea de părinte au rămas fără cei mici.

Tatăl, în loc să aibă inima frântă că-și pierde copiii, e resemnat. Ba chiar, în mod neașteptat, ușurat. ”N-are nimic, ce să fac? E bine că am scăpat!”, le-a spus bărbatul celor care l-au avertizat. „Când o să intrați în casă, nu o să mai fiți întâmpinați de copii!”, i s-a spus tatălui.

Soția lui, mama celor doi copilași, a încercat să dreagă situația. Femeia crede că micuții vor vae parte de o educație pe care ei, ca părinți, nu le-o pot oferi.

În cele din urmă, după ce Protecția Copilului i-a pregătit pe frățiori de plecare, părinții au căzut pe gânduri. Tatăl a început să plângă. Autoritățile nu au mai zăbovit, au luat copiii și i-au ds într-un centru social.

Acum, micuții au șansa unei alte vieți. Departe de neajunsuri. Într-un loc în care nimeni nu îi va obliga să cerșească. Unde există curent electric și apă caldă. Și o vorbă bună. Și, poate cu timpul, vor avea și o familie care să îi merite.

Drama care a imflamat România


La doi paşi de Giurgiu, în comuna Singureni, cei doi copilași au fost surprinși cerșind și fumând. Imaginile revoltătoare au contrariat o întreagă Românie. Oameni obișnuiți și autorități. Cei dintâi s-au contrariat, ceilalți - funcționarii de la Protecția Copilului - au decis că micuții merită o soartă mai bună. Să înceapă o viață nouă, departe de cei care le-au dat viață, dar nu au știut să-i crească. Și să îi iubească. În locul afecțiunii, au primit umilință. În locul educației, au fost dedați viciilor.

CITEȘTE ȘI: Imagini șocante! Copii de șapte și zece ani fumează și cerșesc cu voia părinților!

Zgribuliţi de frig, fraţii Gabriela şi Denis se plimbau pe marginea şoselei când au fost filmați. Chiar dacă ceaţa e deasă şi maşinile puteau să nu-i observe, ba chiar să-i lovească, cei mici păreau extrem de liniştiţi. Chiar obişnuiţi să facă acest lucru. Acum, au șansa unei vieți normale.

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
PREMIUM

Mai multe