Live acumNeatza cu Razvan si Dani
Prime Time 20:00Film: Asasin american

„Romanii au artisti”, pozitie de top in preferintele tinerilor. Peste un milion de persoane au urmarit ieri showul de la Antena 1

Dupa ce a adus in fata micilor ecrane un public care ar fi putut umple simultan toate salile de teatru din tara, cu Teatru Tv, ieri, un proiect la fel de indraznet ce poarta semnatura actorului Mihai Bendeac a luat startul la Antena 1. “Romanii au artisti” i-a incantat miercurea aceasta pe cei de acasa cu un spectacol inedit: divertisment vintage, transmisie alb negru, muzica, dans, umor si mai ales o intalnire senzationala intre generatii de artisti.

Cu toate ca aparentele ar fi conturat un public matur pentru “Romanii au artisti”, situatia a stat insa diferit, showul de la Antena 1 fiind urmarit preponderent de tineri, carora li s-a alaturat, fireste, si categoria publicului matur. “Romanii au artisti” a reusit sa cucereasca de la lansare segmentul de public premium, cu studii superioare si grad social ridicat, format din manageri si profesionisti.

Si de aceasta data, romanii au ramas aproape de Antena 1, sustinand ambitiosul sau proiect, de a readuce in casele telespectatorilor momente indragite din istoria televiziunii si artisti valorosi pentru care intalnirea cu publicul de televiziune se pierduse poate de prea mult timp. Peste un milion de persoane au urmarit ieri la nivel national “Romanii au artisti”, un public frumos si dornic de a savura un show ca la carte. In minutul de aur, 20.40, 1.469.000 de persoane erau alaturi de Antena 1, varful de audienta fiind de 7.7 procente rating si 14% cota de piata la nivelul targetului national.

Minut de aur National

Antena 1

Pro TV

Timebands

Rtg%

Share

Rtg(000)

Rtg%

Share

Rtg(000)

20:40

7,7

14

1469

5,9

10,7

1121

Miecurea aceasta, cele mai indragite slagare autohtone si sketch-uri celebre au revenit in atentia telespectatorilor, intr-o interpretare actuala. Nume mari ale scenei romanesti au dat viata unor momente indragite precum "Un sendvis", "Friptura si taiteii", "Litera F" sau "Sa nu fim gelosi". Printre ei, Cristina Stamate, Radu Gheorghe, Sandu Mihai Gruia, Rodica Popescu Bitanescu si Anca Sigartau.

Tot in editia de ieri, Delia si Angela Similea au interpretat celebra piesa “Casa mea”, Gabriel Cotabita si Mihai Bendeac au readus pe micile ecrane “Dorul”, Mihai Bendeac si Mugur Mihaescu au fredonat “Ah, o iubesc!”, iar alaturi de CRBL, carismaticul actor a acceptat provocarea unui duet inedit cu “Ma dusei la targ”. Imbracati in straie populare, cu ii, itari, bundite si brau la mijloc, Mihai si CRBL s-au pregatit ca la carte, iar pentru a reda cat mai bine textul piesei au avut o “recuzita” extrem de neobisnuita. Spre surprinderea tuturor, pe platou au aparut rand pe rand tot felul de animalute de la cele mici, pui, rata sau gasca pana la oaie, porc, cal sau chiar o vacuta.

Miercurea viitoare, de la 20.30, “Romanii au artisti” revine la Antena 1 cu o noua editie. Duete inedite, slagare, momente de umor si multe alte surprize ii asteapta pe cei de acasa.