Roxana, logodnica lui Florin Salam, dezvăluie cum a ales numele fetiței! „O cheamă Jaqueline Maria Salam”

 

Florin Salam şi logodnica lui, Roxana Dobre au trăit astăzi momente unice. După pregătirea micuţei prinţese Jaqueline Maria, acasă, în sânul familiei, cei doi părinţi au plecat spre biserică, pentru slujba de creştinare. Totul a fost pregătit cu atenţie, în detaliu, de către frumoasa mămică.

Nimic nu a fost lăsat la voia întâmplării. Biserica a fost împodobită cu aranjamente florale spectaculoase, din orhidee albă, simbol al purităţii şi nobleţii. Aceleaşi flori s-au regăsit în jurul cristelniţei şi pe masa preotului.

Cei doi părinţi, aranjaţi la patru ace, au ajuns la biserică cu un bolid de lux, împreună cu naşii micuţei Jaqueline Maria. Naşa, o bună prietenă a Roxanei s-a grăbit să ducă fetiţa înăuntru, deoarece fiica lui Salam este destul de răcită.

                                                   Cei doi părinți au avut parte de o zi incredibilă

Frumoşii logodnici au intrat în biserică unde erau aşteptaţi de mama lui Florin, care i-a felicitat şi i-a pupat cu drag pe fiecare, în parte. Florin a purtat o ţinută de senzaţie, după cum el însuşi s-a lăudat, iar frumoasa mămică a strălucit într-o salopetă de culoare albă, cu o bandă din satin în talie, care îi scotea în evidenţă silueta de invidiat. Pe umeri, Roxana şi-a aşezat o haină de blană în acelaşi ton cu salopeta, iar ca accesorii a ales o pereche de cercei extravaganţi şi foarte scumpi. Cei doi au păşit spre altar, mână în mână şi vizibil emoţionaţi.

Florin Salam s-a pregătit ca un adevărat rege pentru cea mai importantă zi!

Îngeraşul familiei Salam, Jaqueline Maria a fost şi ea îmbrăcată mai ceva ca o prinţesă. Fetiţa a purtat o pereche de pantaloni de culoare gri, un sacou alb, iar pe cap a avut un baticuţ cu o fundiţă din satin. Nu au lipsit cerceii cu pietre preţioase. Ce mai, o ţinută elegantă şi rafinată, la fel ca cea a mamei sale. Fiica lui Salam a fost extrem de cuminte, ba chiar a adormit în braţele mamei spirituale.

Înainte de începerea slujbei, Roxana s-a dus la preot şi a ţinut să-i dea indicaţii în ceea ce priveşte botezul. Frumoasa mămică a avut mari emoţii pentru ce urma să se întâmple, îngrijorată de răceala fetiţei.

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
PREMIUM

Mai multe