Live acumChefi la cutite
Prime Time 20:00Poftiţi pe la noi: Poftiţi la Nea Marin!

Simona de la "Mireasă pentru fiul meu" şi-a întâlnit marea dragoste! "E bărbatul pe care eu mi l-am dorit, e cel care mă face fericită"

A avut nevoie de iubire şi a intrat în casa "Mireasă pentru fiul meu" pentru a o găsi. Nu a reuşit să se îndrăgostească acolo, însă a ajuns până în finală

A avut nevoie de iubire şi a intrat în casa "Mireasă pentru fiul meu" pentru a o găsi. Nu a reuşit să se îndrăgostească acolo, însă a ajuns până în finală

Simona, fosta concurentă de la "Mireasă pentru fiul meu" a fost invitată în platoul emisiunii "Star Matinal" de la Antena Stars pentru a vorbi despre ce a mai făcut de când a părăsit competiţia matrimonială.

"Sunt momente în care mi-e dor, dar uneori nici n-aş vrea să aud. Viaţa mea acum e foarte frumoasă. Iubesc! E un băiat care a apărut în viaţa mea după competiţie, pe care momentan îl iubesc, avem o relaţie foarte frumoasă şi încercăm să ne acomodăm unul cu celălalt. Avem ceva luni. Eu prefer să trăiesc că-mi trăiesc clipa. Ne dorim multe lucruri, dar nu ne gândim la viitor încă. E bărbatul pe care eu mi l-am dorit, e cel care mă face fericită în prezent. E calm, e tandru, atent, iubitor. Nu e gelos, cel puţin până acum nu şi-a arătat gelozia. Sunt mici tachinări, mici reproşuri, sunt de ambele părţi. Eu sunt mai orgolioasă, el încearcă să mă înţeleagă, el e mai orgolios ca mine... Dar le depăşim", a povestit Simona.

"Băiatul cu care sunt nu s-a uitat la emisiune, mama lui s-a uitat. După ce am ieşit din casă, m-a contactat, am ieşit... Nu mi-a spus dacă se uită la ce am făcut în casă. Ne vedem aproape zilnic, depinde şi cum sunt eu la muncă, cum e el... Avem în plan să plecăm într-o vacanţă, doar că nu ştim când şi cum".

Fanatik.ro
Cele mai noi stiri
Lajumate.ro