Strigătul disperat al unei vedete. Se luptă pentru viaţa copilului: “Totul a scăpat de sub control după vaccin”

 
+2 click pentru
galerie

Pentru Ani Creţu, ceea ce trebuia să fie cea mai frumoasă perioadă din viaţa ei, s-a transformat peste noapte în cea mai dificilă. Invitata Oanei Turcu în cea mai nouă ediţie a emisiunii „Refresh by Oana Turcu”, Ani a primit pentru prima oară în casa ei o echipă de televiziune pentru a vorbi deschis despre problemele de sănătate ale micuţului Adan.

„Dacă aş putea să ştiu exact ce se întâmplă în corpul lui, ar fi perfect, dar nu se poate”, îşi mărturiseşte actriţa incapacitatea în faţa celor patru diagnostice ale băieţelului său. „Am făcut ce face majoritatea, mi-am vaccinat copilul fără să citesc şi să studiez”, mai spune Ani, care completează:

„Totul a scăpat de sub control după vaccinul ROR. Nu sunt în nicio tabără, aş fi vrut să fiu considerată o extremistă, dar să am copilul sănătos. Am cheltuit averi întregi pe analize, în disperare faci orice!”.

Lupta a început devreme, încă de când Adan avea doar două luni, iar problemele s-au complicat şi mai mult atunci când micuţul a fost diagnosticat şi cu  intoleranţă la histamină, o alergie foarte puternică şi foarte greu de controlat.

„M-am trezit în pumni, am scris hârtia asta la lumina telefonului, copiam şi plângeam”, îşi aminteşte actriţa momentul în care a alcătuit lista cu alimentele permise celui mic. A renunţat la mai toate plăcerile ei, până şi nopţile şi le împarte între repetiţii şi bucătărie, pentru că tot ce mănâncă Adan trebuie să fie foarte proaspăt, însă nu-şi pierde nicio clipă zâmbetul.

„Cândva, o să mă uit în urmă şi am să zâmbesc, pentru că toate lucrurile astea vor fi trecut”, i-a declarat Ani Oanei. Cum arată o zi din viaţă actriţei, telespectatorii vor putea afla urmărind cea mai nouă ediţie a emisiunii “Refresh by Oana Turcu”, difuzată sâmbătă, 14 ianuarie, de la 22:00, la Antena Stars.

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
PREMIUM

Mai multe