Te cunosc de undeva a castigat premiul TV Mania la categoria "Cea mai buna emisiune de divertisment"! Razvan si Dani, cel mai popular cuplu de prezentatori!

 
+2 click pentru
galerie

Marti seara a avut loc gala premiilor TV Mania. Premiul 1 al categoriei "Cea mai buna emisiune de divertisment" a revenit productiei Antenei 1: Te cunosc de undeva. Show-ul prezentat de Cosmin Selesi si Alina Puscas a fost preferatul publicului in urma votingului, iar premiul a fost ridicat de Jorge, castigatorul editiei recent incheiata a TCDU! Acesta a marcat momentul printr-o fotografie postata instantaneu pe pagina sa de facebook!

Fanii emisiunii au reactionat imediat, trimitind mesaje de felicitare: "Bravo Jorge, esti frumos, simpatic, talentat pina la cer !", a scris Elena. "Felicitari si asteptam sezonul urmator", a punctat Anton Negoescu. "Felicitari! Era normal sa fie asa, doar sunteti cei mai bun! Bravo!!!", a salutat succesul si Carmen Cordoban. In mai putin de o ora, postul lui Jorge pe pagina sa oficiala de facebook a avut peste 400 de likeuri!

Sambata a fost desemnat castigatorul TCDU!

Cu 87 de puncte, castigatorul acestui sezon a fost desemnat Jorge. Talentul si ambitia lui au fost rasplatite cu un cec in valoare de 15.000 de euro. Banii vor merge catre un caz umanitar. Naarghita, Cleopatra Stratan, Bruno Mars si Tudor Gheorghe sunt doar cateva dintre transformarile care l-au adus pe Jorge in finala si l-au urcat pe prima treapta a podiumului.

Si Lora a trecut prin 12 transformari extrem de reusite, dar s-a clasat pe locul doi dupa amrea finala.

Locul al treilea i-a revenit lui Adrian Enache, care a obtinut un total de 72 de puncte.

Pe locul patru, cu 70 de puncte, s-a clasat Maria Buza, care a castigat, insa, premiul pentru cea mai profesionista interpretare, in valoare de 2.000 de euro. Transformarea in Cristi Minculescu a fost cea care i-a convins pe membrii juriului sa ii acorde aceasta distinctie. Maria Buza a donat premiul Elisabetei Poenaru, o fetita care are probleme in familie si avea nevoie de sprijin financiar

 


facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
50 DE ANI DE LA PRIMA ASELENIZARE

vezi mai multe