Live acumChefi la cutite
Prime Time 20:00Poftiţi pe la noi: Poftiţi la Nea Marin!

VIDEO! Imagini fără perdea la "Insula Iubirii"! Concurenţii au uitat de camerele de filmat şi s-au iubit intens

Lucrurile par să ia o turnură neaşteptată în Thailanda. Concurenţii uită de tot şi se lasă pradă pasiunii. Imaginile de mai sus vorbesc de la sine

Lucrurile par să ia o turnură neaşteptată în Thailanda. Concurenţii uită de tot şi se lasă pradă pasiunii. Imaginile de mai sus vorbesc de la sine

Primul care "întâmpină" probleme este chiar Hamude. Chiar dacă pe parcursul celor nouă ediții ale emisiunii acesta a tot primit semnale cum că Loredana ar putea fi interesată de o relație cu ispita Sorin, imaginile cu Loredana care se lasă sărutată de ispită îi zdruncină pentru prima dată convingerea că totul va fi bine. Singura care-i poate îndepărta îndoielile pe care le are este Loredana însăși. „Adu-mi-o în față să-mi spună ea!”, strigă Hamude cu disperare în ochi către Radu.

Pentru a veni în întâmpinarea dorințelor sale, echipa emisiunii emisunii „Temptation Island – Insula iubirii” îl va duce pe Hamude la doar câțiva pași de parcul de distracții unde Loredana și Sorin au petrecut clipe de adrenalină pe care nu le vor uita niciodată. Hamude face un drum către un parc acvatic, dar de fapt face un drum către răspunsul de care are nevoie pentru a înțelege ce se întâmplă între iubita sa și ispită.

Ce va afla Hamude și ce va face după ce va auzi destăinuirile Loredanei făcute cu convingerea că nu este nicio cameră deschisă, telespectatorii vor afla mâine seară, de la ora 20.30, la Antena 1.

Și tot mâine vor vedea ce se întâmplă între Cătălina și Alin. În timp ce asta din urmă este tot mai convins că are o relație cu Cătălina afirmând că nu are niciun fel de remușcare față de Alice și că, dimpotrivă, este chiar mândru de comportamentul lui, Cătălina este în total dezacord cu ceea ce face Alin, cu felul în care se raportează la fosta relație. În opinia ei, Alin este o persoană imatură, un băiat foarte impulsiv, care nu-și respectă relația. Pentru Cătălina e de neînțeles limbajul folosit de Alin la adresa fostei sale iubite, Alice. Cătălina e decisă însă să-și ducă rolul până la capăt și să demonstreze că e Alin e infidel.

Cât de mult va avansa relația dintre Medana și Tomiță și ce va face Robert să iasă din tristețea și dezamăgirea care l-au acaparat, telespectatorii Antena 1 pot vedea mâine seară, de la 20.30, la „Temptation Island – Insula iubirii”, în cea de-a zecea ediție a emisiunii.

Fanatik.ro
Cele mai noi stiri
Lajumate.ro