Căutare Live

Daniel Chiriţă, pedepsit la „Ultimul Trib”, după ce a abandonat proba de salvare! Intră direct la duel. „Nu am știut”

Daniel Chiriţă a abandonat prima probă pentru salvare din ediția de vineri a emisiunii „Ultimul Trib”, motiv pentru care a fost pedepsit și trimis direct la duel.

Daniel Chiriţă a abandonat prima probă pentru salvare din ediția de vineri a emisiunii „Ultimul Trib”, motiv pentru care a fost pedepsit și trimis direct la duel.

Chiru a fost surprins de consecința abandonului său. „Am avut o problemă la picior și nu am vrut să mai risc”, a explicat el.

„Nu am știut. Dacă aș fi știut, nu aș fi renunțat”, a mai spus Chiru.

„Ce are el acolo nu e ușor. E rană deschisă de foarte mult timp. E drept că era o probă de salvare. Nu credeam că poate intra la duel pentru o probă de salvare. Îmi pare rău că a intrat așa”, a spus și Mircea Zamfir.

Silviu Geandră a precizat că pedeapsa care i-a fost dat lui Chiru există în regulamentul concursului.

„Pe mine m-a deranjat abandonul lui Chiru. Îți bați joc când ești atât de aproape de final? Dar, pe de altă parte, am spus să își bată joc. Pe mine nu mă bucură lucrurile astea, dar mie îmi sunt favorabile. Dacă toată lumea cedează fizic sau psihic, iar eu ajung ultima – norocul meu”, a spus Ioana Șulea.

Astfel, el va ajunge la duel cu cel care va pierde cea de-a doua probă de salvare. Această probă se va da între Sorin Brotnei și Ioana Șulea.

Urmăriți clipul de mai jos din emisiunea „Ultimul Trib”.

„Gata! Mi-a ajuns! Nu mă mai interesează premiul”. Sorin Brotnei simte că a ajuns la capătul puterilor, la „Ultimul Trib... Concurenţii, provocați să contruiască un duş pentru locuitorii satului! „S-a purtat ca un șef și ne-a criticat”...

Alatura-te abonatilor AntenaPlay: https://s.a1.ro/GMizvqZ

INSTALEAZA APLICATIILE ANTENAPLAY
Android / 
iOS / Smart TV - Afla daca televizorul tau e compatibil
Like pe  Facebook /  Follow pe Instagram / Subscribe pe YouTube 

Ultimele știri
Top Văzute
x