Antena Căutare

„Normal că îmi e frică”. Ioana Șulea și Sorin Brotnei, luptă crâncenă la cea de-a doua probă de salvare! Cine a câștigat

Ioana Șulea și Sorin Brotnei s-au întrecut la cea de-a doua probă de salvare, în ediția de vineri a emisiunii „Ultimul Trib”. Unul dintre ei a ajuns la duel, deci în pericol de eliminare.

Ioana Șulea și Sorin Brotnei s-au întrecut la cea de-a doua probă de salvare, în ediția de vineri a emisiunii „Ultimul Trib”. Unul dintre ei a ajuns la duel, deci în pericol de eliminare.

„Ioana este o competitoare foarte bună. Normal că mi-e frică. Ea poate să facă o probă foarte bună”, a spus Sorin Brotnei despre Ioana Șulea, înainte de a începe proba.

Cel de-al doilea joc de salvare s-a numit „Mută cuburile". Concurenții au trebuit să parcurgă un traseu cu obstacole, pe care la început au întâlnit două cuburi mari și unul mic. Ei au trebuit să transporte cubul mic în traseu, folosindu-se de cuburile mari.

„Adică stați pe un cub și îl mutați pe celălalt și tot așa”, a explicat Octavian Strunilă.

Apoi, concurenții au mai găsit un cub și două butoaie. Astfel, ei au trebuit să transporte două cuburi mici folosindu-se de acele butoaie. Apoi, ei au trebuit să care cuburile și mergând pe „mini-picioroange”.

În timpul acestei probe, concurenții au ajuns să se dea și cu sania… pe nisip. La capătul traseului, ei au trebuit să formeze un turn, cu patru cuburi, în așa fel încât pe nicio latură a turnului să nu se repete culorile acestor cuburi.

Câștigătorul a fost Sorin Brotnei, astfel că Ioana Șulea ajunge la duel cu Chiru.

Urmăriți cum s-au descurcat Sorin Brotnei și Ioana Șulea la această probă în clipul de mai jos din emisiunea „Ultimul Trib”.

Concurenţii, provocați să contruiască un duş pentru locuitorii satului! „S-a purtat ca un șef și ne-a criticat”... Chiru, despre Ioana Șulea, înainte de proba de eliminare: „Are tot ce și-ar putea dori un bărbat”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Alatura-te abonatilor AntenaPlay: https://s.a1.ro/GMizvqZ

INSTALEAZA APLICATIILE ANTENAPLAY
Android / 
iOS / Smart TV - Afla daca televizorul tau e compatibil
Like pe  Facebook /  Follow pe Instagram / Subscribe pe YouTube 

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x