Antena Căutare

Ce s-a întâmplat, cu adevărat, la ”Ultimul Trib”! Mircea Zamfir, marele câștigător, detalii neștiute: ”Am rămas cu patru prieteni!”

Mircea Zamfir, marele câștigător al show-ului ”Ultimul Trib”, a fost prezent în platoul ”Observator”, unde a vorbit despre cum i s-a schimbat viața în urma competiției.

Mircea Zamfir, marele câștigător al show-ului ”Ultimul Trib”, a fost prezent în platoul ”Observator”, unde a vorbit despre cum i s-a schimbat viața în urma competiției.

Astfel, el a mărturisit că în urma acestui show a rămas cu patru prieteni, lucru ce nu poate decât să-l bucure.

”Planuri aici, în România, înainte de a pleca la ”Ultimul Trib”, au fost extrem de domoale. Mi-am dorit să nu ies în primii doi. Apoi am început să mă lupt pentru fiecare zi. Am rămas cu patru prieteni, cu Silviu Geandră, cu Ionuț Iftimoaie și cu Sorin Brotnei.”, a povestit Mircea Zamfir la Observator.

De asemenea, în platoul emisiunii a fost prezent și Daniel Chiriță, care a mărturisit că s-a lăsat învins în semifinală:

”M-am lăsat învins, te-am lăsat pentru că ai obiective.”, i-a spus Daniel Chiriță lui Mircea Zamfir, atunci când sau văzut.

Ce alte mărturisiri au mai făcut cei doi despre competiția care s-a încheiat, află în clipul de mai sus!

Mircea Zamfir este câștigătorul trofeului Ultimul Trib și al marelui premiu în valoare de 100.000 de euro...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Alatura-te abonatilor AntenaPlay: https://s.a1.ro/GMizvqZ

INSTALEAZA APLICATIILE ANTENAPLAY
Android / 
iOS / Smart TV - Afla daca televizorul tau e compatibil
Like pe  Facebook /  Follow pe Instagram / Subscribe pe YouTube 

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 20 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Alexandra Ungureanu
Hello Chef sezonul 7, 20 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Alexandra Ungureanu Sambata, 20.04.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x