Antena Căutare

Oana Dedeu a pãrãsit competiţia „Ultimul Trib”

Cel mai nou episod al producţiei  „Ultimul Trib”, difuzat asearã la Antena 1 vine cu o veste foarte tristã pentru Oana Dedeu, concurentã în echipa Crocodililor, dar care şi-a început parcursul în echipa Cameleonilor.

Cel mai nou episod al producţiei „Ultimul Trib”, difuzat asearã la Antena 1 vine cu o veste foarte tristã pentru Oana Dedeu, concurentã în echipa Crocodililor, dar care şi-a început parcursul în echipa Cameleonilor. Accidentarea pe care a suferit-o la mânã nu îi permite sã mai continue jocul. „Oana a luptat foarte mult sã rãmânã în competiţie. Astãzi, din pãcate, din cauza unor probleme de sãnãtate, Oana pãrãseşte „Ultimul Trib”. Nici un duelist nu a plecat acasã, dar echipa roşie a mai pierdut un om important, i-a anunţat Octavian Strunilã pe ceilalţi concurenţi.

Oana Dedeu a pãrãsit competiţia „Ultimul Trib”

„Am nevoie sã stau cu mâna imobilizatã o lunã de zile. Îmi pare rãu cã pãrãsesc aceastã competiţie în acest fel, însã mã bucur cã renunţarea mea va permite unui om care nu a avut accidentãri sã îşi continue parcursul în aceastã competiţie şi sã nu plece acasã”, a declarat Oana.

Oana Dedeu a pãrãsit competiţia „Ultimul Trib”

Astfel, când Lola deja îşi fãcuse bagajul de plecare, în urma duelului pe care l-a avut în interiorul echipei, cu Alex, a primit o veste neaşteptatã. „A trebuit sã ajung aici, ca sã mã descopãr, sã îmi dau seama câte calitãţi am eu şi sã nu mai ascult de oamenii din jur, care nu mereu te încurajeazã. Abia aştept sã ajung acasã, vreau sã mã îndrãgostesc, vreau sã îmi schimb viaţa!’ , a spus Lola la testimonial, neştiind ce surprizã o aştepta. „Lola, pleci dar nu ştii unde pleci. Acasã nu pleci acum!”, i-a spus Octavian Strunilã, trimiţând-o sã petreacã o noapte singurã, pe o insulã pustie, doar cu apã şi foc, drept pedeapsã cã a pierdut duelul cu Alex.

Oana Dedeu a pãrãsit competiţia „Ultimul Trib”

Totodatã, concurenţii au aflat şi recompensa pentru proba „Cãpitanilor” – o noapte la vila de lux. „Mi s-au activat toate papilele gustative când mi-am adus aminte cum era la vilã!”, a mãrturisit Silviu Mircescu. Deşi în doar 4 oameni, faţa de şase câti avea echipa Lemurilor, Crocodilii, reprezentaţi de Alex, reuşesc sã câştige marele premiu în proba „Cãpitanilor”. „Victoria asta e pentru Mircescu!”, a spus Alex, care a avut astfel ocazia sã îşi ia revanşa în faţa lui Silviu Geandrã.

Oana Dedeu a pãrãsit competiţia „Ultimul Trib”

Uşor dezamãgiţi, pentru cã porniserã foarte siguri pe ei în luptã, Lemurii s-au vãzut nevoiţi sã se întoarcã pe insulã, în vreme ce Crocodilii, mai puţin Lola, care şi-a petrecut noaptea pe insula pustie, au avut şansa sã îşi încarce bateriile la vilã. „Noi suntem foarte fericiţi cã am rãmas în aceastã formulã de patru, pentru cã avem şanse foarte mari sã eliminãm cât mai mulţi galbeni. Eu abia aştept sã ajungã la proba de Nominalizare, pentru cã atunci vom vedea cu adevãrat dacã echipa galbenã existã. Se vede cu ochiul liber cã ei nu sunt o echipã!”, a mãrturisit Silviu Mircescu.

Cum se vor descurca în continuare cei zece concurenţi rãmaşi în luptã, telespectatorii pot afla joia viitoare, de la ora 20.00, la Antena 1, într-o nouă ediție Ultimul Trib.

Alex Filip, la „Ultimul Trib”: „A fost cea mai cruntă noapte de care am avut parte!”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Alatura-te abonatilor AntenaPlay: https://s.a1.ro/GMizvqZ

INSTALEAZA APLICATIILE ANTENAPLAY
Android / 
iOS / Smart TV - Afla daca televizorul tau e compatibil
Like pe  Facebook /  Follow pe Instagram / Subscribe pe YouTube 

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x