Antena Căutare

Prima luptă pentru "Nominalizare" devine acerbă în "Ultimul Trib": "Ce facem, ne dezumanizăm?"

După ce prima probă, cea de ”Teritoriu”, a fost câștigată de ”Crocodili”, prima luptă pentru ”Nominalizare” i-a ambiționat și mai mult pe cei 21 de concurenți din ”Ultimul Trib”, după cum telespectatorii pot vedea în această săptămână, joi și vineri, de la ora 20.00, la Antena 1.

După ce prima probă, cea de ”Teritoriu”, a fost câștigată de Crocodili”, prima luptă pentru ”Nominalizare” i-a ambiționat și mai mult pe cei 21 de concurenți din Ultimul Trib”, după cum telespectatorii pot vedea în această săptămână, joi și vineri, de la ora 20.00, la Antena 1.

”Crocodilii”, ”Cameleonii” și ”Lemurii” au luat în serios competiția din Madagascar încă de la prima probă de ”Nominalizare”, care decide care trib își va desemna primul concurent propus la ”Duel”. În toiul competiției însă, spiritele s-au aprins la scurs timp după ce au apărut și primele accidentări. ”Ce facem, ne dezumanizăm?!”, a strigat scandalizat Dorian Popa, în timp ce colega sa de trib, Sorana, își trecea în ”plamares” cea de-a doua accidentare.

Prima luptă pentru "Nominalizare" devine acerbă în "Ultimul Trib": "Ce facem, ne dezumanizăm?"

Cum se vor descurca cele trei triburi în Teritorii, dar și cum va decurge prima probă ăde ”Nominalizare”, telespectatorii pot vedea, joi și vineri, de la ora 20.00, la Antena 1.

În continuare, triburile își vor măsura puterile în competiții spectaculoase și tensionate atât pentru ca în final doar opt membri să mai rămână în confruntarea pentru miza cea mare: premiul în valoare de 100.000 de euro. Nimeni nu va ajunge însă la acesta fără a suferi transformări, fără a-și dezvălui adevărata față și fără ca telespectatorii să afle cine este cu adevărat.

Tribul sportivilor este format din: Alex Filip, Cornelia Condeescu, Lola Crudu, Daniel Chiriță, Ioana Șulea, Mircea Zamfir și Roxana Chiperi.

Cei șapte sportivi își vor măsura puterile cu tribul format din vedete și cu cel format din oameni de rând: Mirel Magop, Silviu Mircescu, Cosmin Pădureanu, Oana Dedeu, Ema Șerban și cuplul format din Gabriela Popa și Silviu Geandra.

Cel de-al treilea trib, cel al vedetelor, este format din Dorian Popa, Dima Trofim, Daniela Crudu, Sorana Darclée Mohamad, Ionuț Iftimoaie, Paula Chirilă și Sorin Brotnei.

Vedetele din ”Ultimul Trib”, șocate de condițiile din satul tradițional din Madagascar: ”Asta e baie?!”... Paula Chirilă ia lecții de parenting de la triburile din Madagascar: ”Când o să ajung acasă, o să îi dau mai multă liber...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Alatura-te abonatilor AntenaPlay: https://s.a1.ro/GMizvqZ

INSTALEAZA APLICATIILE ANTENAPLAY
Android / 
iOS / Smart TV - Afla daca televizorul tau e compatibil
Like pe  Facebook /  Follow pe Instagram / Subscribe pe YouTube 

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x