Antena Căutare

Silviu Geandră, eliminat de la ”Ultimul Trib”, după o probă dificilă! Sorin Brotnei și Mircea Zamfir sunt în Marea Finală

Au fost 21 de concurenți la început și fiecare și-a dorit un loc în Marea Finală, însă doar Silviu Geandră, Sorin Brotnei și Mircea Zamfir au reușit să ajungă aici.

Au fost 21 de concurenți la început și fiecare și-a dorit un loc în Marea Finală, însă doar Silviu Geandră, Sorin Brotnei și Mircea Zamfir au reușit să ajungă aici.

Astăzi, în cel de-al 36-lea episod al emisiunii ”Ultimul Trib”, cei trei au pornit în cursa ”Forțează victoria”. Cel care va ieși pe locul al treilea va fi eliminat, în timp ce ceilalți doi vor avea de înfruntat proba decisivă, în timpul căreia se va decide marele câștigător.

Astfel, cei trei concurenți de la ”Ultimul Trib” au dat tot ce au putut mai bun, dar norocul n-a fost de partea lui Silviu Geandră, întrucât a fost învins. Astfel, drumul lui în competiție s-a oprit aici, în timp ce Mircea și Sorin merg în etapa decisivă.

Vedeți confruntarea dintre cei trei, în clipul de mai sus!

Cei trei finalişti au vorbit acasă, prin telefon, cu familiile lor! Soția lui Sorin Brotnei, declarație neașteptată: ”Mi... Silviu Geandră, reacții după ce a fost eliminat! Iată cine crede că va câștiga ”Ultimul trib”: ”A dovedit că e un candid...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Alatura-te abonatilor AntenaPlay: https://s.a1.ro/GMizvqZ

INSTALEAZA APLICATIILE ANTENAPLAY
Android / 
iOS / Smart TV - Afla daca televizorul tau e compatibil
Like pe  Facebook /  Follow pe Instagram / Subscribe pe YouTube 

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x