Antena Căutare

Sorana, făcută cu ou și cu oțet de ceilalți Lemuri! „Știu foarte clar care e adevărata lor grijă”

Sorana Darclee, din tribul Lemuri, a fost certată de coechipierii ei, după ce a ținut să ducă la sfârșit proba „Bile instabile”, deși era limpede că va pierde duelul cu Silviu Geandra, din tribul Cameleoni.

Sorana Darclee, din tribul Lemuri, a fost certată de coechipierii ei, după ce a ținut să ducă la sfârșit proba „Bile instabile”, deși era limpede că va pierde duelul cu Silviu Geandra, din tribul Cameleoni.

„Eu am vrut să îmi demonstrez că pot și nu aș fi putut să renunț”, a spus Sorana.

„Sănătatea e mai importantă decât ce crede lumea despre tine, mai ales știind lucrurile astea despre tine pe care noi nu le știam”, i-au spus ceilalți Lemuri.

„Apreciez că a dus-o până la capăt, dar tebuie să te gândești și la sănătatea ta, ținând cont că ea știa că avea o problemă cu articulațiile”, a spus și Dima Trofim.

Ionuț Iftimoaie a fost, la rândul lui, nemulțumit de decizia Soranei.

„Ce rost are să încerci să termini ceva care nu are miză? Este mult mai important ca mâine să fii împreună cu echipa, să lupți pentru nominalizare, este și mai important ca tu să fii aptă 100%. Continuăm să facem prostii, să ne accidentăm inutil”, a spus Ionuț Iftimoaie.

Sorana s-a apărat, spunând că știe care este adevărata grijă a celorlalți Lemuri.

„Știu foarte clar că grija nu este ca eu să mă vindec ca să pot să lupt alături de echipă, ci că dacă eu nu voi fi bine, este cee ace lor le va pica pe dos, pentru că trimit din nou un om întrpo situație de asta către duel, și eu nu pot să îmi folosesc mâna”, a spus Sorana.

Panică extremă la „Ultimul trib”! „Gata, gata, vine medicul!”... Premieră la duelul Căpitanilor! Două femei și un bărbat, în luptă acerbă! Câștigătorul a primit un premiu fantastic - VI...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Alatura-te abonatilor AntenaPlay: https://s.a1.ro/GMizvqZ

INSTALEAZA APLICATIILE ANTENAPLAY
Android / 
iOS / Smart TV - Afla daca televizorul tau e compatibil
Like pe  Facebook /  Follow pe Instagram / Subscribe pe YouTube 

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x