Antena Căutare

Alex Filip, la „Ultimul Trib”: „A fost cea mai cruntă noapte de care am avut parte!”

Concurenţii din echipa „Crocodililor” de la „Ultimul Trib” vor avea parte de o noapte grea în ediţia difuzatã în aceastã searã, de la 20:00, la Antena 1. Dupã ce ieri searã au avut proba de „Salvare”, care le-a adus câştigul Lemurilor şi i-a trimis pe Crocodili direct la Nominalizare, nici noaptea urmãtoare nu a fost prea bunã pentru echipa roşie.

Concurenţii din echipa „Crocodililor” de la „Ultimul Trib” vor avea parte de o noapte grea în ediţia difuzatã în aceastã searã, de la 20:00, la Antena 1. Dupã ce ieri searã au avut proba de „Salvare”, care le-a adus câştigul Lemurilor şi i-a trimis pe Crocodili direct la Nominalizare, nici noaptea urmãtoare nu a fost prea bunã pentru echipa roşie. O ploaie puternicã le-a dat mari bãtãi de cap, neputând sã se odihneascã deloc.

„A fost cea mai cruntã noapte de care am avut parte!”, a fost dezvãluirea cu care Alex Filip a început dimineaţa. „Am mai trãit o noapte pe insulã când a plouat, dar nu a fost atât de rãu ca asearã!”, a mai completat acesta. Alex a fost cel care a terminat proba trecutã pe ultimul loc, devenind astfel duelist, iar apoi echipa a votat-o pe Lola ca fiind al doilea duelist, astfel cã în seara aceasta, crocodilii se pregãtesc pentru un duel în interiorul echipei.

Alex Filip, la „Ultimul Trib”: „A fost cea mai cruntă noapte de care am avut parte!”

Nici pentru Lemuri ziua nu debuteazã foarte bine. Chiar dacã la ei nu a plouat, foamea a fost cea care le-a dat trezirea şi, din pãcate, opţiunile pentru masã nu erau deloc variate. „Am avut noroc cã n-a plouat, dar avem probleme cu mâncarea!”, a povestit Daniel Chiriţã la trezire, iar Ioana a completat şi ea „ne-am trezit şi ne uitãm la foc, pentru cã nu avem ce mânca!”. Noaptea n-a fost prea plãcutã nici pentru lemurul Mircea Zamfir care susţine cã noaptea trecutã un alt crab de pe plajã i-a dat bãtãi de cap şi nu l-a lãsat sã doarmã.

Alex Filip, la „Ultimul Trib”: „A fost cea mai cruntă noapte de care am avut parte!”

Cum va decurge lupta dintre Lola şi Alex, o luptã între fraţi, aşa cum au numit-o chiar ei, dar şi cine va câştiga proba „Cãpitanilor”, care vine cu un rãsfãţ pe cinste – o noapte în vila de lux care le va permite sã îşi încarce bateriile la maximum, telespectatorii pot afla în această seară, de la ora 20.00, la Antena 1, într-o nouă ediție ”Ultimul Trib”.

Alex Filip, din nou la duel în ”Ultimul Trib”, împotriva Lolei: „Vor lupta doi frați care nu au aceiași părinți”... Oana Dedeu a pãrãsit competiţia „Ultimul Trib”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Alatura-te abonatilor AntenaPlay: https://s.a1.ro/GMizvqZ

INSTALEAZA APLICATIILE ANTENAPLAY
Android / 
iOS / Smart TV - Afla daca televizorul tau e compatibil
Like pe  Facebook /  Follow pe Instagram / Subscribe pe YouTube 

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x