Antena Căutare

Ultimul Trib. Apar primele tensiuni la „Ultimul trib”! Gabriela a cerut să fie trimisă la DUEL! „Tu ce-ai făcut?!”

În ediția trecută, la jocul de „Nominalizare” am avut parte de multe accidentări. A fost un joc extrem de dur la „Ultimul trib”, în care Dorian Popa s-a rănit grav.

În ediția trecută, la jocul de „Nominalizare” am avut parte de multe accidentări. A fost un joc extrem de dur la „Ultimul trib”, în care Dorian Popa s-a rănit grav.

Echipa albastră a pierdut jocul de „Nominalizare” și va decide cine intră la duel, cu șanse de 50% să plece acasă în curând. Să vedem care este decizia la care au ajuns concurenții!

Tribul „Cameleoni” de la „Ultimul trib” trebuie să decidă acum cine este veriga slabă a echipei. Și surpriza a fost mare! Deși a trecut abia o săptămână de joc, se pare că Gabriela a fost cea care a cerut să fie votată pentur duel.

Ultimul Trib. Apar primele tensiuni la „Ultimul trib”! Gabriela a cerut să fie trimisă la DUEL! „Tu ce-ai făcut?!”

„Am plecat inițial de acasă cu Silviu (n.r. iubitul ei) formând o echipă, dar acum nu mai am încredere în el, lucrurile s-au schimbat”, a mărturisit Gabriela, nominalizându-și partenerul de viață.

Rând pe rând, „cameleonii” și-au exprimat nominalizarea și la final, rezultatul a fost cât se poate de clar: Gabriela este trimisă la duel!

Totuși, rămâne de văzut în ce măsură concurenta nominalizată la duel va reuși să demonstreze că merită să rămână în marea aventură „Ultimul trib”!

După acest moment, Gabriela și Silviu au avut o discuție de cuplu în care femeia și-a exprimat nemulțumirea. Ea simte că ei doi nu mai formează o echipă, așa cum erau înainte de-a veni în Madagascar. Tensiunile în cuplu și-au spus cuvântul atunci când Silviu a început să fie ceva mai apropiat de Oana, colega de trib.

„Am cerut doar să fii acolo pentru mine și tu ce-ai făcut”, a răbufnit concurenta supărată.

Ultimul Trib Episodul 3 online... Ultimul Trib. „Lemurii” și „Crocodilii”, confruntare uriașă! Legați la ochi, concurenții trebuie să tragă carul zebu căt...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Alatura-te abonatilor AntenaPlay: https://s.a1.ro/GMizvqZ

INSTALEAZA APLICATIILE ANTENAPLAY
Android / 
iOS / Smart TV - Afla daca televizorul tau e compatibil
Like pe  Facebook /  Follow pe Instagram / Subscribe pe YouTube 

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x