Antena Căutare

Ultimul Trib. Cine este Ioana Șulea, noua membră a tribului de „Lemuri”! Concurenta a cucerit titlul de „Miss Biikini Fitness” și este o campioană greu de egalat

Tribul de „Crocodili” și cel de „Cameleoni” au ajuns la duel și verdictul a fost unul extrem de dur. Deși inițial s-au bucurat că nu pierd niciun om din echipă, o schimbare în regulile jocului le-a șters imediat zâmbetul de pe buze.

Tribul de „Crocodili” și cel de „Cameleoni” au ajuns la duel și verdictul a fost unul extrem de dur. Deși inițial s-au bucurat că nu pierd niciun om din echipă, o schimbare în regulile jocului le-a șters imediat zâmbetul de pe buze.

Situația Cameleonilor în Madagascar a fost din rău în mai rea! După ce primul joc pierdut i-a trimis pe insula pustie, jocul de Nominalizare i-a adus în ipostaza de a trimite și un om la Duel. Gabriela a fost cea aleasă. În tribul de „Crocodili”, după înfrângerea suferită în fața „Lemurilor” ghidați în luptă de Dorian Popa, nominalizată la duel a fost Ioana Șulea.

Totuși, accidentarea gravă a lui Dorian Popa l-a determinat pe acesta să renunțe la competiția „Ultimul Trib”.

Ca urmare a acestei decizii, Ioana și Gabriela au fost anunțate că nu vor mai intra la Duel, având în vedere că o persoană a fost deja eliminată.

Ultimul Trib. Cine este Ioana Șulea, noua membră a tribului de „Lemuri”! Concurenta a cucerit titlul de „Miss Biikini Fitness” și este o campioană greu de egalat

Deși inițial Crocodilii și Cameleonii s-au bucurat enorm, vestea dată de Octavian Strunilă i-a lovit imediat: Lemurii, care au câștigat proba cu o zi înainte și nu ar fi trebuit să aibă o eliminare în echipă, au primit dreptul de a alege una dintre cele două dueliste pentru a o integra în grupul lor.

”După o lungă ședință, am hotărât să o lăsăm pe Gabriela alături de partenerul ei. Vreau să le mulțumesc Sportivilor pentru acest cadou frumos și puternic. A dat dovadă de spirit de sacrificiu și a fost dispusă să își pună la bătaie prezența ei în Ultimul Trib pentru binele echipei”, a anunțat Ionuț Iftimoaie, alegând-o pe Ioana Șulea din tribul de „Crocodili”.

Și astfel, concurenta a îmbrăcat culorea galbenă a noii sale echipe și a devenit „Lemur”!

Despre Ioana Șulea de la „Ultimul Trib”

Ioana Șulea are peste 20 de medalii obținute, inclusiv titlul de campioană mondială,obținut în 2016 în Santo Domingo, Republica Dominicană, în cadrul Campionatului Mondial de Juniori. Cu toate acestea, Ioana își dorește în continuare să scrie istorie în numele României și continuă antrenamentele extrem de grele, pentru a fi pregătită anual în cele două sezoane de competiție, atât în Europa cât şi în Statele Unite ale Americii.

Ioana Șulea are peste 20 de medalii obținute, inclusiv titlul de campioană mondială, obținut în 2016 în Santo Domingo, Republica Dominicană, în cadrul Campionatului Mondial de Juniori. Cu toate acestea, Ioana își dorește în continuare să scrie istorie în numele României și continuă antrenamentele extrem de grele, pentru a fi pregătită anual în cele două sezoane de competiție, atât în Europa cât şi în Statele Unite ale Americii.

Ioana Şulea ne-a pus pe harta competiţiilor "Bikini Fitness", câştigând în Republica Dominicană vara aceasta titlul de Campioană Mondială. Anul acesta, în doar două săptămâni, tânăra a câştigat două medalii de aur, în Italia la Bari, şi un bronz în Spania la Alicante.

Obișnuita cu rigorile vieții sportive, Miss Bikini Fitness” Ioana Șulea crede că ar putea face față și lipsurilor din Madagascar.

”Nu mi-e frică de un test de supraviețuire, sunt obișnuită și să nu mănânc sau să beau apă două-trei zile, dar cred că psihologic va fi cel mai greu. Sunt foarte ambițioasă, când îmi pun ceva în cap, sunt în stare să renunț la orice pentru a reuși. Așa a fost și când le-am spus părinților de culturism: inițial nu au fost de acord, ziceau că e un sport de bărbați, dar acum sunt cei mai mari susținători ai mei și mă însoțesc peste tot”, mărturisește Ioana.

În ce măsură va reuși Ioana Șulea să se integreze în noul său trib de „Lemuri”? Rămâne de văzut, în următoarea ediție a emisiunii „Ultimul Trib”!

Ultimul Trib. Momente EMOȚIONANTE! Dorian Popa a plecat din Madagascar cu LACRIMI în ochi! „Am plâns toată seara”... Dorian Popa, operat de URGENȚĂ! Artistul a trecut prin momente CUMPLITE...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Alatura-te abonatilor AntenaPlay: https://s.a1.ro/GMizvqZ

INSTALEAZA APLICATIILE ANTENAPLAY
Android / 
iOS / Smart TV - Afla daca televizorul tau e compatibil
Like pe  Facebook /  Follow pe Instagram / Subscribe pe YouTube 

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 13 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Mihail Pautov
Hello Chef sezonul 7, 13 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Mihail Pautov Sambata, 13.04.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x