Antena Căutare

ULTIMUL TRIB. EDIȚIA 6. Luptă ACERBĂ pentru o masă copioasă, înfrângere USTURĂTOARE și tensiuni între Crocodili

ULTIMUL TRIB. EDIȚIA 6. O luptă acerbă pentru o masă copioasă, la cea mai dificilă probă de până acum, o înfrângere usturătoare pentru concurenta care a fost eliminată și tensiuni între Crocodili au fost evenimentele care s-au petrecut în cea de-a șasea ediție a emisiunii „Ultimul Trib”.

ULTIMUL TRIB. EDIȚIA 6. O luptă acerbă pentru o masă copioasă, la cea mai dificilă probă de până acum, o înfrângere usturătoare pentru concurenta care a fost eliminată și tensiuni între Crocodili - pentru rolul de căpitan al echipei, au fost evenimentele care s-au petrecut în cea de-a șasea ediție a emisiunii „Ultimul Trib”.

ULTIMUL TRIB. EDIȚIA 6. Cel de-al șaselea episod al emisiunii „Ultimul Trib” a început cu Ema Șerban și Paula Chirilă pregătindu-se de duel, după ce echipele din care fac parte, Cameleonii, respectiv Lemurii, le-au nominalizat să se confrunte. Cele două au spus cu ce gânduri pleacă la război.

În satul malgaș, Ema Șerban și-a făcut bagajul, „pentru orice eventualitate”.

ULTIMUL TRIB. EDIȚIA 6. Luptă ACERBĂ pentru o masă copioasă, înfrângere USTURĂTOARE și tensiuni între Crocodili

ULTIMUL TRIB. EDIȚIA 6. Proba pentru eliminare din cea de-a șasea ediție a emisiunii „Ultimul Trib” a fost marcată de o răsturnare de situație uluitoare. Concurenta care părea să fie în avantaj a pierdut, din cauza unor probleme de echilibru.

Ema Șerban a plecat acasă, iar Paula Chirilă a rămas în Madagascar. Ema Șerban, care s-a autosacrificat pentru a intra la acest duel, a spus ce lecție a primit prin această înfrângere.

ULTIMUL TRIB. EDIȚIA 6. Rezultatul probei de eliminare a fost primit cu neîncredere de Cameleoni, în satul malgaș, și cu surprindere de Lemuri, pe insula pustie. Paula Chirilă a pășit victorioasă pe nisipul insulei. Ema Șerban le-a lăsat o scrisoare colegilor ei.

ULTIMUL TRIB. EDIȚIA 6. Luptă ACERBĂ pentru o masă copioasă, înfrângere USTURĂTOARE și tensiuni între Crocodili

ULTIMUL TRIB. EDIȚIA 6. O nouă probă la „Ultimul Trib” a adus noi neînţelegeri între concurenţi - alegerea căpitanilor s-a dovedit a fi dificilă în echipa Crocodililor, unde au apărut divergenţe.

ULTIMUL TRIB. EDIȚIA 6. O masă plină cu fripturi, legume, cartofi prăjiți, fructe, salate, ouă, lapte, dar și vin, bere și un tort de ciocolată a fost recompensa pentru care Căpitanii echipelor au luptat în această seară.

În plus, aceștia au putut câștiga și o saltea care le-ar putea face traiul și mai ușor în teritorii și ar fi chiar un articol de lux pe insula pustie.

ULTIMUL TRIB. EDIȚIA 6. Luptă ACERBĂ pentru o masă copioasă, înfrângere USTURĂTOARE și tensiuni între Crocodili

Dima Trofin, din tribul Lemuri, a câștigat proba căpitanilor, extrem de dificilă, astfel că masa copioasă va merge exact acolo unde era cea mai mare nevoie de ea – pe insula pustie.

ULTIMUL TRIB. EDIȚIA 6. Dima Trofim s-a întors victorios pe insula pustie, extaziindu-și coechipierele flămânde prin masa copioasă pe care a reușit să o câștige.

EXTAZ pe insula pustie, la „Ultimul Trib”! Lemurii, în al nouălea cer! „Am făcut câțiva oameni fericiți, exact ca în Evu... Paula Chirilă a luptat să rămână în „Ultimul Trib”, după ce colegii au trimis-o la duel: „M-au sacrificat, acesta este a...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Alatura-te abonatilor AntenaPlay: https://s.a1.ro/GMizvqZ

INSTALEAZA APLICATIILE ANTENAPLAY
Android / 
iOS / Smart TV - Afla daca televizorul tau e compatibil
Like pe  Facebook /  Follow pe Instagram / Subscribe pe YouTube 

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x