Antena Căutare

Dima Trofim și Sorin Brotnei primesc prima PEDEAPSĂ după evadare! „Nu mă așteptam...”

Noaptea de dinaintea jocului de Duelului dintre Roxana Chiperi și Cosmin Pădureanu a fost una foarte lungă pentru Lemurii care au petrecut de ziua lui Ionuț Iftimoaie. În toiul nopții, Dima Trofim și Sorin Brotnei au fugit de la vilă!

Noaptea de dinaintea jocului de Duelului dintre Roxana Chiperi și Cosmin Pădureanu a fost una foarte lungă pentru Lemurii care au petrecut de ziua lui Ionuț Iftimoaie. În toiul nopții, Dima Trofim și Sorin Brotnei au fugit de la vilă!

Bucuria de a sta la vila de lux și de-a avea ocazia să petreacă alături de sărbătoritul Ionuț Iftimoaie i-a făcut pe cei doi să se aprindă un pic mai tare decât era cazul. La un moment dat, chiar în toiul nopții, cei doi s-au aventurat în teritoriu necunoscut, pe întuneric, spre marea disperare a Lemurilor și a celor din echipa de producție!

Când au fost găsiți, cei doi și-au pus cenușă în cap, dar au primit și vestea că vor fi pedepsiți pentru faptul că s-au aventurat, fără permisiunea echipei de producție a emisiunii „Ultimul Trib”, în afara teritoriului stabilit. Acest lucru i-ar fi putut costa scump.

„Sunt animale acolo, sunt pericole, orice se poate întâmpla”, a conchis Daniela Crudu.

Dima Trofim și Sorin Brotnei primesc prima PEDEAPSĂ după evadare! „Nu mă așteptam...”

La lumina zilei, Lemurii au văzut dezastrul făcut la petrecere și au început să facă recensământul farfuriilor sparte și al mobilierului distrus. Și când credeau că vor avea parte de o zi relaxantă, Dima și Sorin au aflat că trebuie să meargă și ei la jocul de Duel dintre Roxana Chiperi și Cosmin Pădureanu și să stea în soare pe toată durata probei!

”Mă așteptam să fim pedepsiți, dar nu mă așteptam să înceapă atât de devreme”, a spus Dima.

Oare doar asta e singura pedeapsă primită de cei doi? Rămâne de văzut în episodul 13 al emisiunii „Ultimul Trib”!

Un joc spectaculos și o ELIMINARE neașteptată! Cosmin și Roxana și-au măsurat forțele într-o confruntare de zile mari... Lovitură CUMPLITĂ pentru Lemuri! A doua PEDEAPSĂ primită de Dima și Sorin a costat scump echipa! Cine a plecat...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Alatura-te abonatilor AntenaPlay: https://s.a1.ro/GMizvqZ

INSTALEAZA APLICATIILE ANTENAPLAY
Android / 
iOS / Smart TV - Afla daca televizorul tau e compatibil
Like pe  Facebook /  Follow pe Instagram / Subscribe pe YouTube 

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x