Antena Căutare

Și-a ratat șansa pentu care a luptat? Mircea Zamfir, regrete după ce a cerut ajutor la radio. „După aia mi-am dat seama”

Mircea Zamfir din tribul Crocodili a avut un regret după ce a vorbit la radio pentru a le cere ajutorul malgașilor – șansă pe care a câștigat-o în urma probei Căpitanilor, din care a ieșit învingător.  

Mircea Zamfir din tribul Crocodili a avut un regret după ce a vorbit la radio pentru a le cere ajutorul malgașilor – șansă pe care a câștigat-o în urma probei Căpitanilor, din care a ieșit învingător.

„Avem nevoie de mult ajutor, deoarece ne aflăm departe de casă. De mai bine de patru săptămâni, nu mi-am văzut familia. Mă simt binecuvântat să vă cunosc pe voi și aș fi recunoscător dacă ne-ați putea ajuta cu orice… Cum ar fi mâncare, paste, pește, articole de igienă…”, a spus el la radio.

Însă, după acest moment, Mircea Zamfir a avut și un regret.

„Nu le-am dat exemple, că după aia mi-am dat seama! Dar eram acolo, așa… Parcă e greu să nu înțelegi nimic din ce spun ei”, a spus Crocodilul.

„Le-am transmis oamenilor tot ce am putut (…) Probabil că le-am spus să ne aducă mâncare de vreo patru ori… sau de 14 ori. Sper să empatizeze cu ce am reușit eu să spun acolo, câteva cuvinte”, a mai spus Crocodilul”, a mai spus el.

Mircea Zamfir și-a terminat discursul la radio mulțumind în limba malgașă.

Mircea Zamfir a devenit „DJ” la Radio Rotsy FM din Madagascar! Ce melodie a fredonat în studio... Cameleonii au desemnat un om la duel! Silviu: „La câți nervi am, m-aș duela cu toți în același timp"...

Alatura-te abonatilor AntenaPlay: https://s.a1.ro/GMizvqZ

INSTALEAZA APLICATIILE ANTENAPLAY
Android / 
iOS / Smart TV - Afla daca televizorul tau e compatibil
Like pe  Facebook /  Follow pe Instagram / Subscribe pe YouTube 

Top 5 cele mai frumoase locuri din Europa în 2023. Ce să vizitezi anul acesta
Este perioada ideală pentru a-ți pune la punct planurile pentru următoarea vacanță. Noi...
Horoscopul zilei de 27 martie 2023. Gemenii sunt cu capul în nori. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 27 martie 2023 aduce schimbări în viețile celor mai mulți antivi din...
Ultimele știri
x