Antena Căutare

Și-a ratat șansa pentu care a luptat? Mircea Zamfir, regrete după ce a cerut ajutor la radio. „După aia mi-am dat seama”

Mircea Zamfir din tribul Crocodili a avut un regret după ce a vorbit la radio pentru a le cere ajutorul malgașilor – șansă pe care a câștigat-o în urma probei Căpitanilor, din care a ieșit învingător.  

Mircea Zamfir din tribul Crocodili a avut un regret după ce a vorbit la radio pentru a le cere ajutorul malgașilor – șansă pe care a câștigat-o în urma probei Căpitanilor, din care a ieșit învingător.

„Avem nevoie de mult ajutor, deoarece ne aflăm departe de casă. De mai bine de patru săptămâni, nu mi-am văzut familia. Mă simt binecuvântat să vă cunosc pe voi și aș fi recunoscător dacă ne-ați putea ajuta cu orice… Cum ar fi mâncare, paste, pește, articole de igienă…”, a spus el la radio.

Însă, după acest moment, Mircea Zamfir a avut și un regret.

„Nu le-am dat exemple, că după aia mi-am dat seama! Dar eram acolo, așa… Parcă e greu să nu înțelegi nimic din ce spun ei”, a spus Crocodilul.

„Le-am transmis oamenilor tot ce am putut (…) Probabil că le-am spus să ne aducă mâncare de vreo patru ori… sau de 14 ori. Sper să empatizeze cu ce am reușit eu să spun acolo, câteva cuvinte”, a mai spus Crocodilul”, a mai spus el.

Mircea Zamfir și-a terminat discursul la radio mulțumind în limba malgașă.

Mircea Zamfir a devenit „DJ” la Radio Rotsy FM din Madagascar! Ce melodie a fredonat în studio... Cameleonii au desemnat un om la duel! Silviu: „La câți nervi am, m-aș duela cu toți în același timp"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Alatura-te abonatilor AntenaPlay: https://s.a1.ro/GMizvqZ

INSTALEAZA APLICATIILE ANTENAPLAY
Android / 
iOS / Smart TV - Afla daca televizorul tau e compatibil
Like pe  Facebook /  Follow pe Instagram / Subscribe pe YouTube 

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x